BRAVURE - Ovim intervencijama je Šaranov odveo Partizan u finale!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.04.2016.
18:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale nacionalnog Kupa nakon ubedljive pobede nad Spartakom koja ne bi bila ostvarena da na golu crno-belih nije bilo raspoloženog Bojana Šaranova.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Drugu sezonu za redom fudbaleri Partizana igraće za trofej u nacionalnom Kupu, pošto su u Subotici overili plasman u finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji.

Partizan je u revanš susretu polufinala nacionalnog Kupa savladao Spartak u Subotici rezultatom 3:0 (1:0) ali rezultat nije pravi pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu.

Zahvaljujući golu Nemanje Mihajlovića crno-beli su imali prednost jednog gola od drugog minuta utakmice i da nije bilo sjajnog Bojana Šaranova, pitanje je da li bi Partizan obezbedio plasman u finale.

Pri vođstvu Partizana od 1:0 golman gostujućeg tima "skinuo" je tri zicera fudbalerima Spartaka, a ako se uzme u obzir i intervencija iz 33. minuta prvog dela onda je jasno da je Bojan Šaranov apsolutni junak utakmice.

Golman Partizana prvo je u 33. minutu pravovremenim istrčavanjem sprečio Nemanju Milića da uputi udarac ka golu u momentu kada je odbrana gostujuće ekipa ispala zbog loše postavljene ofsajd zamke.

Još bolje prilike Subotičani su imali u periodu od 66. do 72. minuta kada je Bojan Šaranov trima intervencijama "spustio roletnu" i srušio sve nade domaćih da mogu do preokreta i plasmana u finale.

Grešku Miladina Stevanovića golman Partizana je ispravio dobrim postavljanjem i refleksnom reakcijom, što možete da vidite u prilogu, dok je paradama u 68. i 72. minutu pokazao svoj kvalitet.



U prilogu se nalaze najinteresantniji momenti sa današnje utakmice, a od 30 sekunde možete pogledati dve intervencije Bojana Šaranova kojima je sačuvao mrežu i omogućio da Vlahović i Bandalovski kasnije stave tačku na trijumf Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke