Bravo za ''Građevinare''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.07.2014.
21:27
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri beogradskog Rada priveli su kraju pripreme u Sloveniji, a u poslednjoj proveri na Pohorju deklasirali su tamošnju ekipu AŠK ''Bravo'', kojoj su ''do vrha'' napunili mrežu.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Beogradski ''Građevinari'' bili su veoma efikasni na oproštaju od Pohorja, savladavši AŠK Bravo čak sa 7-1.

Rival ekipe Rada važi u Sloveniji za jednu od najboljih tamošnjih omladinskih škola. ''Građevinari'' ih nisu potcenili, igrali su maksimalno ozbiljno i kao plod takve igre došla je i ubedljiva pobeda.

Na prvi gol se čekalo do 34. minuta, kada je pogodio Maraš i to je bio i jedini pogodak u prvom poluvremenu. A u nastavku prava ''kanonada'' Beograđana, gde je glavnu ulogu preuzeo trostruki strelac Ivan Marković. Osim njega, mrežu slovenačkog tima tresli su i Perović, Simić i Stančeski, dok je počasni gol za AŠK Bravo postigao Nešković za konačnih 7-1.

Ivančna Gorica kod Ljubljane – Gledalaca: 50.

Strelci: 1:0 Maraš u 34, 2:0 Ivan Marković u 49, 3:0 Ivan Marković u 50, 4:0 Perović u 68, 5:0 Simić u 70, 6:0 Stančeski u 77, 7:0 Ivan Marković u 79, 7:1 Nešković u 83.minutu.

RAD: Jovanović, Miloš Marković, Maraš, Rodić, Bajić, Stanojević, Milošević, Luković, Nenadović, Veselinović, Jelić.

Igrali su još: Dejanović, Urošević, Vico, Denić, Čudić, Stančeski, Simić, Mihajlović, Milisavljević, Perović, Ivan Marković .

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke