Brašanac: "Voleo bih da izvučemo Seltik"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2015.
13:18
Izvor: Beta

Vezni fudbaler Partizana Darko Brašanac izjavio je da bi voleo da crno-beli za protivnika u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona dobiju škotski Seltik.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Darko Brašanc rekao je danas da je njegova ekipa na utakmici protiv Steaue pokazala ogroman karakter i da bi voleo da crno-beli u plej-ofu za Ligu šampiona igraju protiv škotskog Seltika.

"Fenomenalan je osećaj. Bila je fenomenalna atmosfera i pobeda, sva euforija koja je bila pre utakmice se nastavila i posle nje. Nismo odustajali nijednog momenta tako da smo u drugom poluvremenu nagrađeni sa tri gola i prolaskom dalje. Pokazali smo ogroman karakter i da možemo da se vratimo posle mnogo pehova, posle dva primljena gola i promašenog penala", rekao je Brašanac novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona pošto su sinoć na svom terenu pobedili rumunsku Steauu sa 4:2. U prvom duelu prošle nedelje u Bukureštu bilo je 1:1.

Partizan je pri rezultatu 1:2 imao penal, koji je napravljen nad Brašancem, ali ga je promašio Valerij Božinov. Upitan da li je prekraj bio van šesnaesterca Brašanac je rekao da "to sada nije važno".

"To sada nije ni bitno ionako nismo postigli gol, ali crveni karton je sigurno bio. To su stvari koje smo uvežbavali na trenizima pritisak i presing, sigurno da nam je bilo lakše sa igračem više", rekao je on.

Mogući protivnici Partizana u baražu su Seltik, Bazel, Dinamo iz Zagreba, Apoel i Bate Borisov.

"Do sada smo išli korak po korak tako će biti i ubuduće. Liga šampiona je san svakog igrača i bilo bi fenomenalno da se plasiramo dalje. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za te utakmice ali pre toga nas čekaju tri prvenstvene utakmice. Voleo bih da izvučemo Seltik to je klub slavne tradicije i misim da bi atmosfera bila odlična i tamo i ovde i da bi to bili mečevi za uživanje", rekao je Brašanac.

Žreb parova za plej-of kvalifikacija zakazan je za petak od 12 časova a sve što vas interesuje na tu temu možete pročitati OVDE!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zlatko_M
Thursday, 06.08.2015
16:42

Samo ne Bazel a da mogu da biram definitivno Seltik :) Dajte Seltik da se igramo ( da se Žile majstor igra fudbala )

avatar
Thursday, 06.08.2015
16:34

DINAMO ZAGREB CE DA VAS GAZI

avatar
Poznavalac
Thursday, 06.08.2015
15:32

I ja sam za celtic,atraktivan protivnik ali ne tako dobro tehnicki potkovan kao ostali potencijalni rivali.

avatar
Thursday, 06.08.2015
13:45

Da izvucete Dinamo pa da vas zgazi u obe utakmice

avatar
Grobari Kanada
Thursday, 06.08.2015
13:44

samo ne Bazel, za ostale nam je svejedno

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 06.08.2015
13:41

i ja bi voleo Seltik da izvucemo

avatar
Thursday, 06.08.2015
13:35

Najviše bih voleo da izvučemo BATE, ne samo što mislim da su najslabiji već što se nebrojano puta provlače ili u žrebu ili kao sada upadnu u povlašćeni šešir ili prođu na gol u gostima i tome jednom mora doći kraj. Posle BATE-a želja mi je Seltik zato što nam ostrvljani uvek dobro leže i lakše izlazimo sa njima na kraj iako su kvalitetniji od drugih timova ali nam njihov stil igre odgovara. Dinamo ne bih voleo zbog potencijalnih kazni UEFA-e iako mislim da bi šanse bile 50-50. APOEL je vrlo iskusna, žilava i namazana ekipa sa dva odlična krilna igrača, znaju da igraju na rezultat i kontru i oni nam nikako ne bi odgovarali. Bez dileme najjača ekipa u šampionskoj stazi kvalifikacija za LŠ je Bazel, najmanje poželjan protivnik u žrebu i jedini klub koji bi protiv Partizana baš bio favorit.

avatar
Thursday, 06.08.2015
13:32

ja na osnovu ponovljenog snimka mislim da je mozda bilo van sesnaesterca ... gledao sam samo ponovljen snimak iz jednog ugla pa ne mogu da tvrdim 100%

avatar
Poznavalac
Thursday, 06.08.2015
15:35

Nema veze i da je bilo van jer je ionako bozinov promasio penal.da je bio slobodan udarac mozda bi postigli pogodak iz njega.tim penalom nista nismo dobili.

avatar
Srcko
Thursday, 06.08.2015
13:32

Levi bek i zadnji vezni i sa svima mozemo da igramo! Ne igraju koeficijenti, ali Bazel svakako nije pozeljan, ostali su tu negde!

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 06.08.2015
13:21

I Ja isto :) Pocistmo ugly skote :D