Brašanac: "Uz veliku borbu kvalitet će doći do izražaja"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
15:49
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezni fudbaler Partizana Darko Brašanac poručio je da ekipa mora da uđe maksimalno borbeno i motivisano u predstojeće kvalifikacije za Ligu Evrope i da će u tom slučaju kvalitet doći do izražaja.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojoj će za rivala imati poljsko Zaglebje iz Lubina.

"Pažnju moramo da obratimo bukvalno na svaku sitnicu, jer se u Evropi i mala greška kažnjava surovo. To su ekipe koje su mnogo kvalitetnije nego kod nas u prvenstvu i svako opuštanje u bilo kom trenutku utakmice može tim skupo da košta" kaže Darko Brašanac.

Crno-beli nisu imali sreće na žrebu jer Zaglebje slovi za jako neugodnog protivnika koji je kadar da pomrsi račune vicešampionu Srbije.

"Za našu ekipu je najvažnije da uđemo maksimalno motivisani u svaku utakmicu i ujedno spremni  za veliku borbu tokom celih kvalifikacija. Samim tim će i kvalitet ekipe, koji je veliki, doći do izražaja" istakao je Brašanac.

Zamenik kapitena kluba iz Humske poslao je poruku navijačima da u što većem broju dođu na stadion i podrže ekipu u borbi za plasman u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke