Brašanac se nada nastupu protiv Asterasa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.09.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Darko Brašanac lagano se oporavlja od teške povrede zadobijene u duelu sa "Azurinima" a nekoliko dana posle preloma rebra i nagnječenja plućne maramice i dalje se nada da će ove jeseni odigrati barem jedan evropski m

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbija uspela je da prebordi poraz u Peskari i da pobedom nad Severnom Irskom i spletom ostalih rezultata izbori plasman u baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Posle svega što su naši mladi fudbalski reprezentativci iskusili u prethodnih nekoliko dana najlošiji ukus ostao je u ustima Darka Brašanca koji je doživeo prelom rebra i nagnječenje plućne maramice zbog čega ga očekuje duža pauza.

"Sada me više i ne boli toliko, ali je jasno da me očekuje duže mirovanje. Ne znam tačno koliko, imaću redovne kontrole sa našim medicinskim timom, ali naoružan sam strpljenjem i spreman da sačekam koliko god je potrebno. Nije mi bilo lako da se naviknem na to da sam odsutan sa terena, jer u dosadašnjem toku karijere nikada nisam imao pauzu veću od desetak dana" poručuje iz bolnice u Peskari Brašanac.

Prvotimac Partizana sigurno neće biti u stanju da početkom narednog meseca pomogne svojim reprezentativnim saigračima da se izbore za mesto na Evropskom prvenstvu ali se i pored svega nada da će se oporaviti do početka decembra i duela Partizana i Asterasa.

"Postoje najave da bi za nekih mesec i po dana mogao da se vratim na teren, nadam se da će tako i biti. Kako je naša poslednja utakmica u Ligi Evrope na programu 11. decembra nadam se da ću doći u priliku da odigram bar jedan meč u takmičenju za koje smo se mukotrpno borili tokom leta" zaključio je Brašanac.

Partizan prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope igra naredne nedelje protiv Totenhema a nakon toga sledi gostovanje Aterasu, duel sa Bešiktašom u Humskoj pa potom uzvratne utakmice na koje se stavlja tačka okršajem sa Asterasom u Beogradu 11. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke