Brašanac propustio duel na "Karađorđu" - Ovo je razlog!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.08.2016.
11:04
Izvor: Sportske.net

Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Darko Brašanac u subotu nije bio u protokolu za duel sa Spartakom, a razlog je više nego jasan.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u subotu je doživeo treći ovosezonski poraz u Superligi pošto je na "Karađorđu" kapitulirao pred subotičkim Spartakom.

Crno-beli su na megdan Spartaku izašli bez zamenika kapitena Darka Brašanca koji nije bio ni u protokolu za jučerašnji meč.

Razlog za takvu odluku stručnog štaba leži u činjenici da se vezista crno-belih sprema za put u Portugaliju gde bi trebalo da finalizira transfer u Vitoriju Gimaraeš.

Pisali smo prethodnih dana da se taj transfer nalazi pred realizacijom što je potvrdio i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, a od sinoć je jasno da Brašanac polako pakuje kofere.

Najkasnije sutra vezista Partizana zaputiće se za Gimaraeš na lekarske preglede i potpisivanje ugovora i ostaje samo da se vidi koliko će klub iz Humske prihodovati od njegove prodaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Monday, 22.08.2016
00:14

Dobro je da nije igrao

avatar
ViniciusJR
Sunday, 21.08.2016
12:32

Hoce li mi neko reci, zasto Kosovica nije bilo ni u protokolu za meceve? nDecko nije bio tako los prosle sezone, kakvi su ovi sad, on je majstor...

avatar
Sunday, 21.08.2016
14:00

Zato sto su doveli Marjanovica, a ni Brasanac jos uvek nije prodat, zato sto je pristigao i Leonardo, zato sto je pozajmljen Jankovic, a dovedeni i Radovic i Djurickovic koji su takodje korisceni na sredini sredine terena. Na kraju krajeva, zato sto ni Lukic nije prodat bas na pocetku prelaznog roka letnjeg.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 21.08.2016
17:42

I zato sto se u Partizanu vise ne zna ni ko pije ni ko placa, kao raspustena banda. Kosovic je bolji od 80% ovih sto si naveo.nJankovic ne igra njegovu poziciju, a ni Radovic*

avatar
Sunday, 21.08.2016
14:02

A i zato sto se jos uvek racuna na Sasu Ilica...

avatar
Sunday, 21.08.2016
11:10

P.S. Nisic moze i kao recimo cetvrta opcija na mestu (na terenu) ISPRED Evertona tj. zapravo i peta-sesta ili cak i sedma jer su tu jos i Leonardo pa i Radovic i Jankovic, ali ionako nece igrati...

avatar
Sunday, 21.08.2016
11:08

Neka ode i on za dzabe uz fantomski procenat od sledece prodaje, sta ce nama pare, kao da su pare bitne i kao da je normalno da prodaJEs igraca za pare. Moramo do zime ovako i nikako drugacije, a nije jos sve gotovo. Stevanovic (Jovicic, Saranov)- ? (Vulicevic), Gogua (Ostojic), ? (Milenkovic), Miletic (Bogosavac)- Everton (Radin/Nisic)- Jankovic (Radovic), Marjanovic (Ilic/Djurickovic), Leonardo (Damnjanovic)- Djurdjic- poslednja sansa iako je zalosna ovolika njegova nemoc (Mihajlovic), ? (Vlahovic/Jovanovic). Ako ne dovedete barem desnog beka i spica, mozemo da se slikamo u koloru mada ni to nije sigurno! Naravno, Saranov odmah da se preseli na klupu, a mozda i na tribine!

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 21.08.2016
12:04

Djurdjić je imao dovoljno šanse! Vreme je za tandem Jovanović-Vlahović!

avatar
Sunday, 21.08.2016
12:06