Brašanac pred Farane: ''Pobeda bez primljenog gola''

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.07.2014.
11:11
Izvor: Sportske.net, Sport

Partizan naredne sedmice dočekuje ekipu sa Farskih Ostrva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a svoje viđenje za dnevni list ''Sport'' dao je i Darko Brašanac, vezni fudbaler srpske ekipe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan kao apsolutni favorit dočekuje ekipu sa Farskih Ostrva, a jedan od fudbalera iz Humske, Darko Brašanac, istakao je u izjavi za ''Sport'' da očekuje pobedu sa više golova razlike bez primljenog gola, ali je i pored toga istakao da HB Toršavn, kao i svaka druga slična ekipa koja dolazi iz ove zemlje, više nije za potcenjivanje.

Spremni smo za početak kvalifikacija, u to nema sumnje. Odlično smo radili tokom priprema, sve što je bilo planirano je i sprovedeno u delo. Ostalo je još nekoliko dana da pripremimo detalje, analiziramo HB Toršavn i predupredimo svako moguće iznenađenje.

Dobro smo izgledali na terenu sa jakim ekipama Rubina i Gorice. Ipak, prijateljski mečevi su jedno, takmičarski nešto drugo. Iskusniji smo za šest meseci zajedničkog rada, poznajemo se veoma dobro međusobno, kao i sa stručnim štabom i to je ono što može da nam donese prevagu kada bude najbitnije. Takođe je važno da odnos sa kontrolnih prenesemo i na utakmice u kvalifikacijama, jer bismo na taj način značajno olakšali sebi.“, rekao je fudbaler Partizana.

On je dodao da najveća snaga Partizana dolazi u zajedništvu i međusobnom poznavanju igrača.

Znamo u svakom trenutku ko šta radi, ko šta može i šta treba da radimo u određenoj situaciji. Kako reče i trener Marko Nikolić, mi sada radimo na detaljima u igri, sitnicama koje poravljamo da bismo igru doveli na željeni nivo. To je naša snaga i nešto na šta najviše polažemo u kvalifikacijama.

Svi bismo srećni plasmanom u grupnu fazu nekog od takmičenja, Lige šampiona ili Lige Evrope. Ali, nemamo pravo da obećavamo ništa unapred, već idemo korak po korak, pa dokle stignemo. Između dva meča sa Faranima nas očekuje i žreb za narednu rundu, pa je potrebno da nas i tu sreća pogleda. Naravno, preduslov je da odigramo dobro i slavimo protiv HB Toršavna.“, zaključio je Darko Brašanac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke