Brašanac: "Imamo aktivan rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
12:13
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da crno-beli i dalje imaju aktivan rezultat i da plasman u grupnu fazu Lige šampiona nije nemoguća misija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 1:0 čime je BATE Borisov u velikoj meri otežao posao izabranicima Zorana Milinkovića uoči revanša u Beogradu.

"Ostaje mali žal što smo zabeležili poraz, nikada nije lako kada se izgubi, pogotovo u Partizanu. Bila je teška utakmica ali ništa manje nismo ni očekivali u plej-ofu za Ligu šampiona" sumira utiske Darko Brašanac.

Crno-beli su drugo poluvreme u Borisovu odigrali bez isključenog Marka Jevtovića a Brašanac se složio sa konstatacijom da ekipa nije delovala tako inferiorno iako je bila brojčano slabija u odnosu na rivala.

"To smo i mi osećali na terenu. Čak smo i sa igračem manje znali da možemo da stvorimo barem jednu šansu za postizanje gola, u tome nismo uspeli ali mislim da smo u prvom poluvremenu odigrali kao u Bukureštu i da bismo dali gol da nismo bili brojčano slabiji" dodao je Brašanac.

Revanš je na programu za sedam dana na stadionu u Humskoj. Podrška navijača mogla bi da odigra bitnu ulogu u borbi za plasman u Ligu šampiona a vezista crno-belih smatra da je rezultat aktivan.

"Očekujem i u revanšu težak meč ali mislim da imamo aktivan rezultat i dobre šanse da se uz podršku punog stadiona izborimo za plasman u Ligu šampiona" zaključio je Brašanac.

Utakmica Partizan - BATE Borisov zakazana je za 26. avgust od 20.45 a karte za meč moći će da se kupe od četvrtka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragi petrov
Wednesday, 19.08.2015
19:05

Koji aktivan rezultat , trea dati 2 a ne primiti ni jedan . Glupoosti !

avatar
Nemanja wfk CoNe
Wednesday, 19.08.2015
16:13

najslabija tacka Partizana su Golman,levi bek,zadnji verzni i jos jedan napadac! nZivkovic-ne zna kad treba izaci na loptu i da nauci gde se stoji kad se izvodi korner i slobon uradac.nPetrovic-msm da mu vise lezi da igra u veznom redu nego na beku.covek kad ode napred treba mu taxi da dodje po njega da bi se vratio na svom mestu,i odmah stvara rupu pozadi.nJevtovic-ima slabu realizacu i cim primi loptu odmah umrtvi igru i daje neke pasove za pogines.nBozinov-ubedljivo najlabija karika u timu i napadu,za njega necu nista reci sem da ne zasluzuje dres Partizana.AKo ocemo LS,milinkovicu ubaci Saponjica.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 19.08.2015
17:03

U pravu si za sve ali saponjic nista ne bi doneo,zelen je dosta..pa na sp za omladince nije nista pokazao iako je bio samo godinu-dve mladji od ostalih..uporno govorim da je previse da imamo i jevtovica i brasanca i babovica u timu i da nemaju kvalitet za evropu..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 19.08.2015
13:26

Ostaje velika zal sto nismo dali gol, bolje nekada i 3:1 da izgubis nego 1:0, a nikako ne moze da bude mala zal sto smo izgubili, ne kontam to. Darko, tebi ce verovatno biti i najteze u revansu, a ni ovako nemas bas lak zadatak, naprotiv...

avatar
Wednesday, 19.08.2015
12:19

Ostaje žal što smo iz igre stvorili dve stopostone i najbolje šanse na utakmici koje nismo materijalizovali, a primili gol iz prekida i na kraju nezasluženo izgubili.

avatar
Srcko
Wednesday, 19.08.2015
15:06

Lose branimo te defanzivne prekide i cenatrsuteve, kornere... I protiv Steaue smo tamo primili gol, a oko igraca nigde niko nije ni blizu bio.