Braća Ilić - Ko su ti niški biseri u Zvezdi?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.03.2017.
21:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde pojavio se tekst o dvojici veoma talentovanih fudbalera, Luki i Ivanu Iliću.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Momci od kojih se mnogo očekuje u budućnosti jesu Luka i Ivan Ilić, a njih dvojica su po prvi put odigrali utakmicu zajedno u Crvenoj zvezdi i to baš u meču protiv Vojvodine, meču koji je dosta značio Zvezdi.

Luka je stariji, već drugu sezonu igra u omladincima Crvene zvezde i polako uvodi svog rođenog brata u sistem rada i način igre.

"Ovo je prvi put da smo odigrali zvaničnu utakmicu zajedno, zaista je to bio poseban trenutak za obojicu. Moram da priznam da mi je bilo malo neobično što se moj brat na terenu našao pored mene. Od malena smo uvek zajedno trenirali u svakom klubu, ali nikada nismo igrali utakmice. Predivan je osećaj što smo ostvarili tu želju da zaigramo zajedno, i to baš u dresu Crvene zvezde. Imam više iskustva u Omladinskoj ligi, ali sam se trudio da ne opterećujem brata nekim posebnim smernicama", rekao je Luka Ilić za zvanični sajt Crvene zvezde.

Ono što je zanimljivo i nesvakidašnje jeste da obojica igraju na istom mestu u timu, na poziciji zadnjeg veznog.

"Ja sam sezonu u omladincima počeo na mestu polušpica, ali ubrzo sam pronašao svoje mesto u veznom redu koje mi za sada najbolje odgovara. Ivan je, kada je tek počeo da trenira fudbal, igrao levog beka. Nije se tu dugo zadržao, prebačen je na zadnjeg veznog. I u Zvezdi su se treneri složili da mu to mesto najviše leži, a on je pokazao koliko se dobro snalazi. Konkurencija na sredini terena je zaista oštra, tu su uz nas dvojicu i Uroš Račić i Veljko Nikolić i trener nas često rotira", istakao je Luka.

Više o dvojici niških bisera možete saznati na zvaničnom portalu Crvene zvezde klikom OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 01.04.2017
10:43

Данијела Илић, њихова мајка, чувена кошаркашица, капитен, вођа, страшни плеј, репрезентативка, половином деведесетих са Зваздом и нишким Винер-брокером освајала титуле! Ако су ментално повукли на њу, биће нешто од момака.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Saturday, 01.04.2017
09:34

Наде српског фудбала. Какви ће то играчи бити.