Božoviću Katar poremetio planove, ko će igrati protiv Javora?

Autor: Beta Beta
petak 30.09.2016.
14:48
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde ima problema sa sastavljanjem tima pred utakmicu u Ivanjici u nedelju od 17 časova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Javora u Ivanjici i da će oni ponovo morati da pokažu da su najbolji, kao i to da im motivacija ne nedostaje.

"Neće nam biti lako, ali mislim da smo bolji od Javora. To, po ko zna koji put, moramo da pokažemo na terenu. U fudbalu nema minulog rada, moramo ponovo da pokažemo da smo najbolji i da pobedimo", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u nedelju gostovati Javoru u 11. kolu Super lige.

Prema Božovićevim rečima, fudbalerima Crvene zvezde ne nedostaje motivacija jer "igrači znaju da su u Crvenoj zvezdi" i da od "imena kluba nema veće motivacije".

Božović još nije odlučio u kom će sastavu nastupiti crveno-beli, pošto mu problem predstavlja to što su petorica igrača bili u Kataru sa B reprezentacijom Srbije. Povređen je jedino Petar Orlandić.

"Nisam siguran u vezi sastava jer se još nisu vratili ovi iz Katara. Razmišljamo, moram prvo da razgovaram sa njima. To nas nije mnogo poremetilo. Imamo mogućnost za rotaciju, one koji mogu da ih zamene. Nećemo da kukamo", kazao je Božović.

Prema njegovim rečima, Zvezdi je velika čast što je u timu sastavljenom od fudbalera iz Super lige, koji je izgubio od Katara sa 3:0, bilo čak pet igrača iz njegovog tima.

Šansu nije dobio jedino golman Filip Manojlović, a Božović je rekao da je to bila tehnička stvar, jer je bilo dogovoreno samo šest izmena.

"Svi moraju da budu u službi reprezentacije, nemam šta da razmišljam o tome", rekao je trener Zvezde.

On je dodao da još nije siguran da li će Pablo Mouče igrati u Ivanjici jer ne želi "ishitrene stvari", ali je istakao da će argentinski fudbaler dobiti šansu da se dokaže.

Govoreći o Javoru, Božović je kazao da je to ekipa koja je uvek veoma motivisana protiv Zvezde, i posebno je istakao Milovana Milovića, Igora Stojakovića i Vladana Đogatovića.

"Javor je uvek motivisan protiv Zvezde. To je ekipa koja ima tri baš iskusna, tri prekaljena vuka koji znaju kako se igra na rezultat", dodao je.

Božović je rekao da Zvezda obično ima problem protiv ekipa koje igraju zatvoreno, ali da to ne bi trebalo da bude od velikog značaja.

"Problem je kad god igramo protiv ekipe koja igra zatvoreno. Ne samo mi, već i druge evropske ekipe teško postižu golove protiv ekipa koje se zatvore. Njima sigurno manji teren odgovara, ali se bolji igrač bolje snađe na svakom terenu", rekao je Božović.

Zvezda je prošle sezone pobedila sa 3:0 u Ivanjici, a Božović je rekao da je tada situacija bila drugačija.

"Prošle sezone smo imali mnogo bolju ekipu, mislim na Aleksandra Kataija i Uga Vijeiru, koji je bio u izvanrednoj formi. Videćemo. Nikoga ne dobijamo lako, ali se nadam da ćemo pružiti maksimum i pobediti", rekao je Božović.

Utakmica izmedju Javora i Zvezde će se igrati u nedelju od 17.00 u Ivanjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Saturday, 01.10.2016
17:08

''Prema njegovim rečima, Zvezdi je velika čast što je u timu sastavljenom od fudbalera iz Super lige, koji je izgubio od Katara sa 3:0, bilo čak pet igrača iz njegovog tima.'' Boze pa on se sprda, kakva cast? Treba raskinuti ugovore sa svom petoricom ... :D

avatar
Voja
Friday, 30.09.2016
22:21

Mouce muci Bozovica. Pa da li stvarno trener super lige ni posle vise od 10 utakmica ne moze da vidi da Mouce nije igrac ni za Radnik iz Surudlice o kojima je on pricao da je Zvezdi ispod casti da tamo igra.nNije mi jasno zasto covek nekog ne pita ili sto mu neko iz Zvezde ne nkaze mani se vise da mucis i Moucea i publiku, pa nije on igrac za Zvezdu. Pa stvarno nesto tu nije uredu tako je isto bilo proleteos sa brazilcem stoperom.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 30.09.2016
19:23

Idemo u Ivanjicu po tri boda, Zvezda sve pobeđuje, to je moda.

avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 30.09.2016
16:21

Nije tako strašno kad nije Kairat :D

avatar
Kad si bio dete malo
Friday, 30.09.2016
20:42

Ili Zaglebje,hohoho

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 30.09.2016
20:47

Само да није Заглебије.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 30.09.2016
14:57

Грофе само настави да делиш лекције из фудбала по теренима Суперлиге.

avatar
bigbatica
Friday, 30.09.2016
14:55

Opet Orladic povredjen??? Meni ovo smrdi. Covjek je bio vise povrijedjen nego sto ima minuta provedenih na terenu.

avatar
predrag3
Friday, 30.09.2016
14:54

Zato i jeste takav rezultat jer je bilo toliko igraca Zvezde...

avatar
LoleRava
Friday, 30.09.2016
15:22

Pa ti si razbio ovim komentarom,evo ti plus,kakav si tistrucnjak,kidas momak!

avatar
Patrick Bateman
Friday, 30.09.2016
16:02

U pravu si inace bi bilo 6:0.