Božovićevo iznenađenje - Evo ko napada Javor! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
16:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju misiju odbrane šampionske titule na neugodnom gostovanju u Ivanjici, a trener Miodrag Božović napravio je dve neočekivane promene u sastavu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Šampion Srbije od 17 časova igra utakmicu 11. kola Superlige, a rival izabranika Miodraga Božovića biće ekipa ivanjičkog Javor Matisa koja je u dosadašnjem toku sezone ostvarila samo jednu pobedu.

Uprkos tome što Javor Matis zauzima dvanaestu poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova, niko ne očekuje lagan posao crveno-belih u Ivanjici jer tradicija ne ide na ruku Zvezdi.

Dovoljno je reći da Crvena zvezda u Ivanjici ima samo tri pobede na deset odigranih utakmica i da je domaćin čak šest puta uspevao da obori na pleća nekadašnjeg prvaka Evrope.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ima pozitivan skor sa Ivanjičanima pošto je oba prošlosezonska duela dobio beogradski sastav. Utakmicu odigranu na stadionu "Rajko Mitić" Zvezda je dobila minimalcem, dok je decembarski okršaj u Ivanjici završen pobedom gostiju rezultatom 3:0.

Strateg crveno-belih imao je problema sa sastavljanjem tima za današnji meč zbog povreda četvorice igrača, a iako se očekivalo da će izvesti OVAKAV sastav, Božović je napravio dve neočekivane promene!

Umesto standardnog Mihaila Ristića u timu je iskusni Dušan Anđelković, dok je mesto startnog napadača zauzeo Predrag Sikimić koji se vratio u tim nakon odrađene suspenzije i već je igrao u Čelarevu i protiv Vojvodine.

Crvena zvezda sastav

Crvena zvezda
- Manojlović; Petković, Rendulić, Luković, Anđelković; Donald, Le Talek; Srnić, Kanga, Mouče; Sikimić;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Sunday, 02.10.2016
17:39

Zbog Andjelkovica i Sikimica, bi volio da Grof ode. Ne moze se vratiti dug, ako mladi igraci nisu ni na klupi, a ovi veterani, koji nisu nista kvalitetniji igraju. Ilic, Orlandic, Vucicecvic, Joveljic > Sikimic Milosevic > Andjelkovic !

avatar
Branislav
Sunday, 02.10.2016
17:32

Ovaj Grof nije normalan.

avatar
chaki
Sunday, 02.10.2016
16:55

Sikimic?Ubite me...

avatar
Sunday, 02.10.2016
16:50

Treba da se daje šansa mladom Sikimiću, on je naša budućnost!

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 02.10.2016
17:36

Da, na njemu mozemo da zaradimo. On je nas Ibra :D