Božović: ''Više ništa ne zavisi od igrača...''

Autor: Beta Beta
subota 12.12.2015.
21:12
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da su njegovi fudbaleri najzaslužniji za novi rekord po broju uzastopnih pobeda, ali i da oni mogu još bolje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na stadionu ''Rajko Mitić'' surdulički Radnik sa 5:0 u utakmici 21. kola Super lige Srbije, te 18. uzastopnom pobedom u prvenstvu postavili novi klupski rekord.

"Čestitam igračima, jer su oni najzaslužniji za ovo što se desilo. Svi bi trebalo da budemo zadovoljni, pogotovo kada se setimo one utakmice protiv Radničkog u trećem kolu Super lige, to su potpuno dva različita sveta. Zvezda može bolje, kada se prodju pripreme i stignu još dva, tri pojačanja, jer nam to treba ako želimo ozbiljnije", rekao je Božović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda u Super ligi zauzima prvo mesto sa 59 bodova, 22 više od drugoplasiranog Borca, dok je Radnik 10. sa 24.

"Ova ekipa je pokazala da je zaslužila da bude šampion Srbije i sada smo vrlo blizu toga. Više ništa ne zavisi od igrača. Već da klub smogne snage. Nadam se da ćemo u tome uspeti, pojačati se, nastaviti da pobeđujemo i posle toga nešto da uradimo u Evropi. Nadam se i pokušaćemo da nastavimo u ovom ritmu, ali to neće biti lako", kazao je Božović.

On je istakao da postoji bojazan da će na zimu ostati bez značajnih igrača ukoliko se u klubu ne popravi finansijska situacija.

"Postoji mogućnost da ukoliko klub ne odreaguje finansijski ostanemo bez igrača koji mnogo znače i onda ćemo morati da pevamo drugu pesmu... Sada pevamo o Evropi, a onda ćemo pevati sa Zvezdinom decom", naveo je trener Zvezde i dodao da za svoju sudbinu u klubu ne može ništa da kaže.

On je rekao da mu još nije stigao dopis o suspenziji, ali da vervovatno neće voditi ekipu protiv Javora u sredu.

"Možda je tako i bolje, možda će igrači biti dodatno motivisani. Šta ja mogu, šta ću im ja, da skačem i da mašem rukama sa klupe?!", kazao je Božović.

On je kazao da je zadovoljan igrom Uga Vijere, ali da od portugalskog napadača očekuje još bolje igre.

"Drago mi je zbog njega. On je jedno vreme bio u krizi, nije postizao golove, a sada stiče sve više vere u sebe. Očekujem još bolje od njega, siguran sam da on to može", rekao je Božović.

Trener Radnika Miloš Veselinović čestitao je Zvezdi na pobedi, ali i igri u dosadašnjem delu sezone.

"Znam kakva je letos bila situacija u Zvezdi, a kakva je sada i odajem im priznanje za to", rekao je Veselinović.

Prvi deo sezone završiće se u sredu, kada Zvezda gostuje Javoru u Ivanjici, dok Radnik u Surdulici dočekuje Radnički iz Niša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 12.12.2015
23:02

Grofe samo nastavi da dominiras, a Uprava mora da isplati igrace za njihov ucinak.

avatar
bora majstor
Sunday, 13.12.2015
10:32

pa sta vi mislite da da nadju tolike pare da placaju i igrace i bodove ,osim ako vi navijaci ne skupite neki dinar pa da nadite terzicu nesto. a sto se tice kvaliteta to cemo videti sledece godine u evropi nevredi skidati gace u pustinji .

avatar
Don Silvio
Sunday, 13.12.2015
13:40

pitaj se ti gdje su pare od vasih ucesca u LE i LS a prodali ste toliko igraca i opet ste u minusu 10Mnpa nasta ste trosili pare? vjerovatno na bodove i one lazne titule

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 12.12.2015
22:23

Grofe s tobom se moze sve.