Božović u svom stilu: ''Pa znate li ko je 1991. bilo jedino dete Zvezde u ekipi?!''

Autor: Beta Beta
petak 05.08.2016.
15:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa mora da se oporavi posle eliminacije od Ludogoreca i da pobedama pokaže da će ponovo biti šampion Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda će sutra u 20.00 gostovati Mladosti u Lučanima u trećem kolu Super lige, četiri dana posle eliminacije od Ludogoreca.

"Posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona moramo da se oporavimo, pobedimo i pokažemo da ćemo i ove godine biti šampioni. Imamo kvalitet i snagu za to", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Božović je kazao da očekuje tešku utakmicu protiv Mladosti, koja ima dve pobede na početku prvenstva.

"Sigurno je da će biti teško. Mladost je dobro počela prvenstvo. Uz svo poštovanje prema Lučanima, očekujem da pobedimo. Veliki je izazov, ali i mi smo veliki izazov za svakoga. Najviše zavisimo od sebe", kazao je trener crveno-belih.

On je najavio izmene u sastavu i da će praviti rotaciju. Mekoga ćemo odmoriti, nekoga pustiti da igra", dodao je.

Božović je ponovio da je igračima Zvezde teško pala eliminacija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Igračima je teško palo, ali najteže zbog ambijenta. Ljudi su mnogo očekivali, ambijent je bio za Ligu šampiona, a ostalo nije. Ne možemo na osnovu ambijenta da tražimo Ligu šampiona. Situacija je takva kakva jeste. Drugi primljeni gol u Bugarskoj nas je eliminisao. Ekipa koja primi onakav gol, ne može da prodje dalje", rekao je Božović i dodao da ne zamera Geloru Kangi na crvenom kartonu.

Božović je ponovo kritikovao pisanje pojedinih medija. Kako je rekao, traži se da više Zvezdine dece bude u timu, a "1991. ih nije bilo, osim Stevana Stojanovića". "To služi samo za destabilizaciju kluba", naveo je Božović.

Trener Zvezde je istakao da bi voleo da se Vukašin Jovanović vrati u klub, pošto Zenit ne računa na njega.

"On zna da nema problema da dodje i da bi bio pravi pogodak za nas. Pitanje je šta hoće Zenit",
rekao je Božović i zahvalio Luisu Ibanjesu, koji će karijeru nastaviti u turskom Trabzonsporu.

"Srećan sam što je jedan takav igrač bio ovde. On je imao dogovor da ode u slučaju dobre ponude. Došao je džabe, a otišao za milion i 400 hiljada evra. Otišao je zato što je želeo, niko ga nije terao
", rekao je Božović.

Zvezda će posle Mladosti dočekati Voždovac u sredu, a potom će imati još jednu utakmicu u prvenstvu Srbije do početka baraža za Ligu Evropa.

"Biće vremena da se uigramo. Ali, ne verujem da će biti idealno", rekao je Božović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Friday, 05.08.2016
20:12

Ovaj je na nekim drogama totalno,zamera mu se sto forsira sam o strance od kojih je mozda dvoje ok ostali su nista losiji ili bolji od domacih na klupi.Treba dati sansu i domacim igracima mislim na Petkovica,Poletanovica,Plavsica,Ristica,a ne samo ove strance.Plus treba staviti Kataija na bok a ne u spic.Sto se tice te Zvezdine generacije nebitno je sto su imali jednog igraca iz svog pogona,vec je poenta da su igrali domaci igraci.Ovo mu je jako los izgovor za forsiranje stranaca,koji moraju da igraju da ne bi bili ne zadovoljni jel uzimaju vecu kintu od domacih igraca i njima ne smeju da kasne plate .Iskreno voleo b ida ako Zvezda ispadne a veoma je realno za tako nesto da svi ti ko bajagi mega stranci budu najureni i da se da sansa domacim igracima.Vosa je primer da moze tako da se ostvari dobar rezultat.

avatar
Don Silvio
Friday, 05.08.2016
23:13

Do pre 10-15 godina lako smo izlazili na kraj sa ovakvim timovima iz stedine italijanske lige samo sa domacim igracima. Slazem se s tobom oko stranaca. Meni nije jasno zasto nije igrao sa ekipom iz prosle sezone nedostaje samo grujic, umjesto njega mogao je kanga zavrazliku od ostalih bar je fizicki spreman a i realno je dobar igrac. U odbrani je trebalo pojacanje al bolhe i Lukovic van forme od pajsera Fibela. Da je bilo tako garantujem da bi prosli bugare a one maltezane napunili. Ovako je forsirao mucea i ruiza koji zajedno nemaju snage za dobrih 30 minuta uz to nisu uigrani. Letalek ne znam da li je bio na pipremama. Ok on je tu iz prosle sezone al nema snage ni za. Jedno poluvreme. Ristic kad je usao vidi se da grize i da moze i zna lopti. O plavsicu netreba trositi reci sa ruizom i muceom imali smo igraca manje

avatar
Julija Ristić Sremac
Friday, 05.08.2016
17:44

Ako su ovi stranci došli da igraju protiv Radnika, Bačke, Javora, Voždovca, Rada i da ne nabrajam da bi ovde bili šampioni a u Evropi paceri, alal vera. Needostaju mi i prave reči i pravi komentar?????

avatar
Al(a)din
Friday, 05.08.2016
17:19

Kahriman-Petkovic, Phibel, Le Talek(Rendula svejedno), Ristic-Donald, Plavsic- Srnic-Kanga(ako ima pravo nastupa, a ako ne onda Poletanovic), Katai- Hugo.

avatar
MikiTheLegend
Friday, 05.08.2016
20:07

Poletanovic umesto Ristica a Kanga je skroz druga pozicija, ako budemo igrali sa 3 zadnja vezna gol necemo dati za 4 utakmice

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 05.08.2016
17:16

E, ako si im rekao, a i sam sebi da ste uvek imali zanemarljivo mali, minoran broj svojih igrača u timu, a i džaba novci kad vas odraše Ludogorci!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 05.08.2016
19:06

Šta misliš o šansama Vojvodine, za Zvezdu te neću pitati jer znam da ih ne voliš.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 05.08.2016
21:34

Za zvezdu sam ti odgovorio još pre prve njihove utakmice što se tiče celih kvalifikacija i to nema veze sa tim koliko ih (ne)volim već sa onim što mislim i znam. Što se tiče Vojvodine protiv AZ-a male su šanse da može da iznenadi zato što AZ 'ladno daje po 2-4 golova i na strani i kod kuće. Jedina šansa Vojvodine je da ih prođu kao Zaglebje Partizan, da se AZ ispromašuje, a Vojvodina odigra dosta čvrsto i sigurno u odbrani i prođe na penale ili gol u gostima ali opet šanse su 80:20 za AZ.

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 05.08.2016
17:13

Ibanjez je otišao da 1gram bude 0.9 grama, a ne manje ali gram nikad neće biti gram na severu.

avatar
Al(a)din
Friday, 05.08.2016
16:52

Zvezda ce sasut Sasuolo