Božović u svom stilu o Voši: ''Pa ne igramo protiv Mančestera!''

Autor: Beta Beta
petak 23.09.2016.
14:08
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović rekao je danas da ne želi da se pred duel sa Vojvodinom pravi atmosfera kad da njegovi fudbaleri igraju protiv Mančester junajteda.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Nemojte da pravimo atmosferu kao da igramo protiv Mančester junajteda. Igramo protiv normalne ekipe, koja ima normalne rezultate. Može da nas pobedi, ali ne mogu da pričam kao da igramo protiv Reala ili Barselone. Do sada, svaka čast", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u nedelju od 19 časova na svom terenu igrati protiv Vojvodine, u derbiju 10. kola srpskog prvenstva. Novosadski klub je lider Super lige, sa bodom više od Božovićevog tima.

"Vojvodina je lider šampionata, ekipa koja je u dobroj formi i atmosferi, za razliku od nas. Atmosfera nije baš najbolja posle eliminacije iz evropskih takmičenja i poraza od Partizana, ali igramo na našem stadionu i nadam se da ćemo pobediti i vratiti lidersku poziciju. Da ova utakmica rešava šampionat, rekao bih da neko ima pritisak. Pritiska nema, osim takmičarskog. Lepo bi bilo da pobedimo i sve ćemo uraditi da pobedimo, ali ništa se ne rešava i ako izgubimo. Ima ono deljenje, iha...", rekao je on.

Upitan za mišljenje o tome što će fudbaleri Vojvodine dobiti premije za eventialnu pobedu nad Zvezdom, Božović je rekao: "I mi smo imali ekstra premije za Sasuolo i za derbi".

Prema njegovim rečima, ne bi trebalo da bude iznenadjenja u predstojećoj utakmici, biće grešaka, ali se nada da će Zvezda postići više golova i pobediti. Za Vojvodinu je rekao da je disciplinovana ekipa, čija je defanziva "jača strana".

Božović je rekao da je Vojvodina i dužnik jer je prošle sezone prekinula niz Zvezde od 24 vezane prvenstvene pobede.

"Nadam se da ćemo se bar malo odužiti",
dodao je trener Zvezde.

On je za trenera Vojvodine Nenada Lalatovića rekao da je jedan od perspektivnijih i boljih u srpskom prvenstvu i da je napravio "sasvim solidan tim" koji Zvezdi može da zada problem.

Kako je rekao, Dejan Meleg je "igrač koji najviše obećava" u novosadskom klubu, a istakao je još Filipa Malbašića, Nikolu Trujića i Aleksandra Paločevića.

On nije želeo da kaže koga bi od njih voleo u Zvezdi.

"Da ne kažem nijednog, pa da se naljute i dobiju nas. Ne kažem da bih voleo njih u Zvezdi jer ima igrača koji u drugom klubu izgledaju fenomenalno, a kada dodju na 'Marakanu' - ništa. Drugačije lopta odskače"
, rekao je Božović.

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 24.09.2016
20:47

Koliko se secam, rekao je isto i za Sasuolo...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 23.09.2016
20:50

у правом српском дербију победиће српски тим. Победиће српски фудбал.

avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 23.09.2016
19:55

Niste ni vi Partizan :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 23.09.2016
15:25

Зато играју они грофе јер ми смо за њих Манчестер.

avatar
nenad1995
Friday, 23.09.2016
18:44

Takodje i protiv nas ste se predstavljali da ste Mancester, pa smo vas oducili od fudbala...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 23.09.2016
20:07

За вас смо Манчестер већ 71-у годину.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 23.09.2016
14:18

Znaci, ipak ste imali premije i za Derbi iako je Stipan ovde tvrdio da niste:-D