Božović u ELEMENTU - O Radničkom, Grujiću, svadbi i Terziću...

Autor: Beta Beta
petak 20.11.2015.
13:58
Izvor: Beta

Još jedna fantastična konferencija za medije trenera Crvene zvezde.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda će u nedelju od 17 časova gostovati Radničkom u Nišu, u 18. kolu Super lige Srbije.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je njegova ekipa bolja od Radničkog i da će pobediti u predstojećoj utakmici ako odigra kako može.

"U suštini smo bolja ekipa od Radničkog i ako odigramo kako možemo, normalno da ćemo da pobedimo. To je na papiru i ostaje da to potvrdimo na terenu. Očekuje nas teška utakmica. Protivnik će biti veoma motivisan, a mi ćemo pokušati da nastavimo seriju. Pobedom bismo postigli rekord o kom se piše", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Crveno-beli su u trećem prvenstvenom kolu igrali nerešeno sa Radničkim i od tada su vezali 14 pobeda. Božović je rekao da nije očekivao takvu seriju nakon te utakmice.

"Posle utakmice ništa ne govorim igračima, samo im pružim ruku i kažem kada je trening, i kada pobedimo i kada je loše. Kada su igrači puni adrenalina, uvek može da se uđe u verbalni sukob. Posle Radničkog sam im dao dva slobodna dana, da ne gledaju ni oni mene, ni ja njih. Nisam posle toga pomišljao da ćemo napraviti ovakvu seriju, ali sam bio optimista"
, kazao je Božović.

Trener Zvezde rekao je da očekuje da će Radnički igrati na kontranapade i da će svoju šansu tražiti iz prekida.

"Odgovaralo bi nam kada bi nas napali, jer igramo mnogo bolje kada imamo prostor ispred sebe", naveo je on.

Prema Božovićevim rečima, prelazak Marka Grujića na leto u neki evropski klub bio bi dobar i za Zvezdu i za igrača.

"Radi se o izuzetnom, dobrom momku. Ali, ima 19 godina i nije mu svejedno. 'Marko ide ovamo, Marko ide onamo', svi moraju da shvate da Zvezda ne može da živi iz državne kase već da sama stvara pare, a to je od prodaje igrača. Postoji obostrana zainteresovanost da mu se izađe u susret, jer mu je bolje da igra u Dortmundu nego u Surdulici. Dobro za njega, dobro za Zvezdu ako se to desi u avgustu, a tada ćemo znati gde smo", rekao je Božović.

Božović je naveo da nije pratio utakmicu mlade reprezentacije Srbije u porazu od Slovenije jer je bio na svadbi golmana Zvezde Nemanje Supića.

"Imali smo svadbu i svi su se iznenadili što smo na svadbi jeli i pili. Izvinjavam se, naš igrač je ipak u godinama kada mu je zadnja šansa. Sledeći put ćemo za svadbu raditi sklekove i istrčavati kratke deonice"
, rekao je Božović.

On je istakao da je u "izvanrednim odnosima" sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem.

"Napisali su da sam zabranio generalnom direktoru da ulazi u svlačionicu. Mogao bih da mu zabranim da uđe u svlačionicu, ali bi onda on mogao meni da zabrani da uđem u klub. Sa Terzićem sam u izvanrednim odnosima. Ne znam ko pravi diverzije", kazao je trener Zvezde.

Utakmica Radnički - Zvezda igraće se u nedelju od 17.00 na stadionu Čair.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Saturday, 21.11.2015
12:05

Kakve veze ima sto igraci puse? Pa znate li koliko igraca u najacim klubovima evrope pusi? Mnogo. Vazno je da je igra na nivou a sad da li puse to me ne interesuje

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 21.11.2015
10:55

Uvek pravi Gospodin i dzentlement koji zraci pozitivnom energijom. Jedan je Miodrag Bozovic Grof.

avatar
Robert Lewandowski 9
Friday, 20.11.2015
17:10

Pa sasvim je normalno da se posle svadbe rade sklekovi

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 20.11.2015
17:02

Moje postovanje Grofe jer zbog takvih ljudina Zvezda je ponos nase majke Srbije, svog rodnog grada Beograda i srpske dijaspore.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Friday, 20.11.2015
16:36

Zanimljiv čovek,ostavlja dobar utisak na terenu gde vodi ekipu i van njega!Ajde pa želim ti pobedu i obaranje rekorda..i da pogledam dobar fudbal...na stadionu sam u pola 5!

avatar
Don Silvio
Friday, 20.11.2015
16:12

Konacno imamo dobrog trenera koji je prvenstveno i dobar covek. Ekipa je sasvim solidna, za nase uslove i predobra, za evropu treba jos napretka. Jos da u upravi imamo ljude kao sto je Bozovic prave zvezdase koji znaju svoj posao da nam skinu ovaj mac sa glave pa da nas Bog vidi...

avatar
сочинитељ
Friday, 20.11.2015
15:09

краљ,легенда...одбио милион од рубина,купио сјуардеси парфем од 500€...само гази,имаш подршку свих навијача

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 20.11.2015
15:47

obicna patka da je odbio milion

avatar
Vanja Grubač
Friday, 20.11.2015
21:48

Ma nije valjda da si poverovao?Marketing služba radi i eto neopaženo prodju premije a račun u blokadi ,ali grofica ima performans.