Božović: ''Šta da kažem? Srećom smo pobedili''

Autor: Beta Beta
nedelja 19.03.2017.
18:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je današnja utakmica sa Čukaričkim bila lepa za gledaoce, a teška za trenere.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Zvezda je tri puta vodila, Čukarički je tri puta stizao, imao priliku da preokrene, ali su na kraju slavili crveno-beli sa 4:3.

" Teška utakmica, kao što smo i očekivali, iako smo pposle prvih 20 minuta mislili da će biti lagana. Vodili smo 2:0, imali smo još prilika možda da postignemo treći gol koji bi nam verovatno značio pobedu. Posle smo napravili grešku, primili smo gol 'u svlačionicu' i 'iz svlačionice'. U tim momentima nam je bilo mnogo teško", rekao je Božović posle meča.

"Uspeli smo da ponovo povedemo, Čuka je izjednačila i imala je dve 'stopostotne' prilike da potpuno preokrene rezultat, ali imali smo sreće. Šta da kažem? Srećom smo pobedili. Velika borba, dobra utakmica za gledaoce, a za trenere vrlo loša", dodao je on.

Novinari su trenera Zvezde pitali o padu u igri posle 2:0.

"Ja isto mislim da smo pomislili da je gotovo, iako to u fudbalu nikada ne sme da se dogodi. Nije fraza da je 2:0 najopasniji rezultat, jer ako ekipa koja vodi primi gol, psihološka prednost prelazi na stranu protivnika", rekao je Božović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Monday, 20.03.2017
08:54

Добио сам опкладу јер кад је изашао Канга кладио сам се да побеђујемо. Играч недостојан Звездиниг дреса.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 19.03.2017
21:56

Грофе само доминирај али избаци из тима Кангу ако за Бога знаш.