Božović spremio jedno iznenađenje! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.03.2017.
14:36
Izvor: Sportske.net

Pomalo neočekivano, trener Crvene zvezde napravio je jednu značajnu promenu u startnoj postavi za duel sa Čukaričkim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde od 15 časova gostuju Čukaričkom u okviru derbi susreta 27. kola Superlige, a trener crveno-belih napravio je jednu značajnu promenu u startnoj postavi.

Za razliku od prethodnih mečeva Miodrag Božović je iz startne postave izostavio Kostarikanca Džona Ruiza koji se nije našao ni u protkolu.

Umesto reprezentativca Kostarike mesto u starnoj postavi zauzeo je bivši fudbaler Spartaka Nemanja Milić koji je do sada uglavnom ulazio sa klupe.

Na ostalim pozicijama nije bilo promena, počeće igrači koji su i do sada bili standardni u prolećnom delu sezone. U ekipi Čukaričkog biće i bivših fudbalera Crvene zvezde i Partizana, a evo kako izgledaju startne postave.

Čukarički - Petrić, Bogosavac, Bojić, Docić, Jovanović, Kajević, Lagator, Mašović, Obradović, Zorić, Ožegović;

Crvena zvezda - Manojlović, Petković, Anđelković, Frimpong, Al. Luković, Le Talek, Donald, Plavšić, Milić, Kanga, Boaće;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 19.03.2017
15:52

Sto Milic, pobogu??? Kad vec Ruiz ne igra, mogao je Srnic da dobije sansu...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 19.03.2017
22:34

Pokazao se srnic,primili gol posle njegove greske ocajan je bio i nisi ti trener da odredjujes sta si se istripovao

avatar
Man united
Monday, 20.03.2017
14:06

Nisam trener, ali imam pravo da komentarisem ono sto smatram da je greska po mom misljenju. I nije Srnic direktan krivac ni za jedan gol. Imao je sasvim dobru partiju za ono malo koliko je odigrao, vise je pokazao nego nesposobni Milic. Par prodora, proigravanja, odlican pregled igre. A Milic je za celu utakmicu imao jedan solidan pas kad mu se Petko ubacio. I to je njegov ucinak. Davi loptu, nestabilan na nogama, ocajan pregled igre. Milic dok je igrao u OFK-u je vazio za nekog talenta, ali ocito nije sazreo do tog nivoa. I definitivno nije kvalitet za Zvezdu. Cak i matori Vujaklija moze da ga uci fudbalu.