Božović se nada nastavku niza

Autor: Beta Beta
petak 23.10.2015.
14:28
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde rekao je danas da njegovu ekipu protiv Borca iz Čačka u 15. kolu Super lige Srbije očekuje derbi utakmica.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Miodrag Božović u isto vreme veruje u nastavak pobedničkog niza.

"Borac je najprijatnije iznenađenje prvog dela prvenstva. Sigurno će biti teško. Oni su zasluženo na drugom mestu. Sviđa mi se kako igraju, otvoreno i napadački. Pored svega toga, ja se nadam da ćemo uspeti da pobedimo"
, rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Utakmica 15. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Borca igraće se sutra od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić".

"Verujem da će utakmica biti dobra za gledanje. Ovo je derbi ovog šampionata. Predvodi ih Zvezdin čovek (Nenad Lalatović), koji će imati želju da pokaže da je nepravedno otišao i da se dokaže, kao što sam i ja imao motiva da se pokažem kada sam vodio Borac. On je vrlo talentovan trener. Cenim ga izuzetno", kazao je Božović i dodao da je Lalatović izuzetno zaslužan za trenutne rezultate Borca.

"Borac nikada nije bio tako dobro plasiran. Čini mi se da je samo jednom bio četvrti na kraju, kada ih predvodio (Milovan Rajevac) i kada su igrali Kup UEFA. Nadam se da će ostati na drugom mestu", kazao je Božović.

Zvezda ove sezone ima 11 pobeda u nizu, a na novinare je zanimalo šta bi uprkos dobroj igri i rutinskim pobedama moglo da se poboljša.

"Može svašta da se promeni, možemo da igramo sa dva napadača, da promenimo pet, šet igrača u startnoj postavi, a i da promenimo trenera. Ne mislim da se rutinski pobeđujemo. Protiv Vojvodine nije bilo uopšte lako. Ognjen Ožegović je imao dve dobre prilike i možda bi priča bila drugačija. trudimo se da igramo ofanzivno i tu vidimo da imamo nedostataka. Često naši centralni bekovi ostanu sami... Cilj je da protivniku dozvolimo što manje prilika na našem stadionu", kazao je Božović.

On je dodao da će crveno-beli protiv Borca verovatno nastupiti u istom sastavu kao i na prethodnoj utakmici protiv Vojvodine.

Poslednjih dana u medijima su se pojavili navodi da su za Marka Grujića zainteresovani mnogi evropski klubovi.

"Grujić je imao ponudu i pre početka sezone da ode, ali je rekao da hoće da igra u Zvezdi i ostavi trag. Naravno, uvek postoje nepristojne ponude, koje mi ne možemo da odbijemo, pre svega zbog finansijske situacije u klubu. Naravno, sve to važi samo ako on želi da ide. Ne čudi me što su mnogi zainteresovani za njega", kazao je Božović.

Crvena zvezda posle 14. kola Super lige zauzima prvo mesto sa 38 bodova, 11 više od drugoplasiranog Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu Srbija voli
Friday, 23.10.2015
23:03

Zvezdo samo gazi jer niko ti nije ni do clanka.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 23.10.2015
16:16

ma nema on tu sta da se nada uopste! dobice sve utakmice do sledeceg tada nebitnog derbija!

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
16:42

Isto kao i pre dve godine.

avatar
MozdaRealan
Friday, 23.10.2015
16:14

Po meni Zvezda treba da dovede ( moze i na zimu i na ljeto ovo je za sljedecu sezonu ) bar po meni golmana ja bi volio Borjana ( mada se on spominje za Partizan ) ili dati sansu Manojlovicu, s obzirom da Jovanovic 99% ide a Pavicevic je vec prestar treba dovesti ili Veljkovica iz Tottenhama ili Vujadina Savica, naravno Stojkovica iz Cuke da budu on i Petkovic konkurencija jedan drugom jer ce tako obojica bolje igrati, bez obzira da li ostaje Grujic dovesti Dragoljuba Srnica iz Cuke a ako ode jos jednog veznjaka, i mozda jednog ubojitog napadaca ( sto Vieira nije, mislim nije on los igrac ali nije onaj tip napadaca koji cjepa mreze nego je dobar u paru sa takvim napadacem ). Mislim kada bi se ovo ispunilo da bi Zvezda imala odlicnu ekipu za ulazak u LE posto je LS stvarno veliki zalogaj ali sto ne probati mada ne treba se zalijetati jos nismo titulu osvojili ( ali smo blizu)

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Friday, 23.10.2015
16:43

Ti pises analize i za nas i za vas:-D Zasto su ti skinuli komentar tamo?

avatar
MozdaRealan
Friday, 23.10.2015
17:22

Nemam pojma sto su to uradili nisam nikoga uvrjedio. Ja samo pisem ono sto mislim i vodim se onom voli svoje postuj tudje. Samo sam objektivan i ne zelim nikog da vrijedjam samo iznosim svoje misljenje

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 23.10.2015
16:55
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 23.10.2015
16:05

Idemo po dvanaestu u nizu.