Božović: "Samo titula je dokaz kvaliteta"

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.09.2015.
13:58
Izvor: Beta

Uoči gostovanja Jagodini u okviru 10. kola domaće Superlige trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da ekipa želi da zabeleži novu pobedu a da će računi biti svedeni kada bude osvojena titula.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da nastavi sa dobrim igrama i zabeleži novi trijumf nakon "večitog" derbija.

"Ne moram da se ponavljam kao papagaj... Ono što mi moramo da uradimo je da odigramo dobro, da pokušamo da zabeležimo novu pobedu. Sigurno neće biti lako, jer je Jagodina u usponu. Ekipa koja može da pobedi OFK na Karaburmi je sigurno jaka. Nećemo imati lak zadatak", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda će sutra gostovati u Jagodini u utakmici 10. kola Superlige Srbije. Miodrag Božović je rekao da u ekipi vlada velika euforija nakon trijumfa u "večitom" derbiju s Partizanom.

"Drago mi je što ima euforije, ali ima još mnogo da se igra. Ima još 20 utakmica do kraja ovog prvog dela šampionata. Mi ćemo dokazati naš kvalitet tek kada budemo osvojili titulu", rekao je Božović.

"Teško je spustiti ekipu na zemlju posle derbija... Narod ne da da se ekipa spusti na zemlju. Razgovarao sam sa igračima o tome dosta ove nedelje, čak sam stekao utisak da sam im dosadio, da se pitaju 'šta priča ovaj'", dodao je on.

Trener crveno-belih je ocenio da se igra Jagodine neće mnogo razlikovati od ostalih rivala iz Superlige.

"Svi timovi protiv nas se uglavnom brane i igraju na kontru iz koje nešto pokušavaju da naprave. Ne očekujem da će Jagodina biti drugačija i da će pokušati neki presing da izvrše na našoj polovini. Samo koncentrisano da odigramo i da pobedimo", ocenio je Božović.

On je rekao da ekipa nema kadrovskih problema i da svi igrači konkurišu za sastav protiv Jagodine. Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde igra se u petak od 18.00 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 17.09.2015
15:23
avatar
Saki123
Thursday, 17.09.2015
14:44

Samo ulazak u grupe LŠ je dokaz kvaliteta.

avatar
Poznavalac
Thursday, 17.09.2015
14:43

zvezda nikada u jagodini nije izgubila ni bod,a nece ni u subotu..lepo je kada mozes unapred da racunas na osvojene bodove..osim jagodine istim intezitetom igra i spartak,napredak,ofk pre svih i to godinama unazad..ali zato je evropa merilo ali i derbi..reci ce vecina dobili smo u derbiju ali i corava koka ubode poneko zrno..na prolece ce jos jedan derbi i videcemo tada sta ce biti..

avatar
Don Silvio
Thursday, 17.09.2015
20:35

Isto je bilo sa partizanom u Kuli pa su taj klub ne samo ostetili uvek za bodove nego doveli i do gasenja, isto je i sa Metalcem i ima jos takvih klubova

avatar
Don Silvio
Thursday, 17.09.2015
20:36

zaboravih jos da dodam i ovo corava koka ubode neko zrno. Ovaj derbi je bio sve samo to ne, corava koka ubode zrno ti je ono kad ni jedna ni drugi ne pokazu nista i onda das neki gol bezveze kao recimo PArtizan iz onog slobodnjaka i pobede sa 1 0 i tako te slice utakmice

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 17.09.2015
13:59

Nema jos 20 nego jos 21 utakmice, a mi ih imamo jos 22 i bicemo prvaci...

avatar
Don Silvio
Friday, 18.09.2015
12:40

Ja taj derbi pamtim kao jedan od najdosadnih. To sto napadac primi loptu u 16m i tim smatras da je u sansi ja na to bas i negledam tako osim ako nije u gol sansi

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
20:36

Mozda je bio dosadan, ali mi smo imali konkretne prilike, ali, kao i uvek, nasi se smotaju i onda ispadne smesno zvezdasu, ali siguran sam da golmanu uopste nije bilo smesno Hahaha