Božović: "Presudio individualni kvalitet"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.11.2015.
19:02
Izvor: Sportske.net

Nakon petnaeste uzastopne pobede u domaćem šampionatu trener Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da je u Nišu presudio individualni kvalitet njegovog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su petnaestu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u derbi susretu 18. kola Superlige savladali Radnički u Nišu rezultatom 2:1.

Utakmica na stadionu "Čair" opravdala je epitet derbija, a trener Crvene zvezde Miodrag Božović složio se sa konstatacijom voditeljke TV "Arena Sport" da je večerašnja pobeda izvojevana teškom mukom.

"U svakom slučaju. Radnički je ekipa koja je vrlo dobro organizovana i koja je primila jako mali broj golova. Pozadi imaju momke koje igraju čvrsto a teren je bio takav da igra mora da se preskače, mora da se bori. Presudio je naš individualni kvalitet" kazao je Božović.

Crvena zvezda je slavila golovima Aleksandra Kataija i Luisa Ibanjeza postignutim u 54. i 83. minutu meča. Posle gostovanja na "Čairu" trener crveno-belih pohvalio je borbenost svojih igrača.

"Zadovoljan sam time kako su se igrači borili jer nije bilo lako uopšte" zaključio je Božović.

Lider na tabeli zadržao je ogromnu prednost u odnosu na konkurente a naredni test crveno-bele očekuje narednog vikenda kada na stadion "Rajko Mitić" dolazi ekipa Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 23.11.2015
15:54

Teren je bio ocajan, nismo mogli da igramo nasu igru pa je morao odluciti individualni kvalitet. Mora se poboljsati kvalitet nasih terena da bi se poboljsao kvalitet fudbala.

avatar
bora majstor
Monday, 23.11.2015
01:44

jeste presudio individualni kvalitet golmana radnickog i sudije svaka cas .....

avatar
Моца Јовић
Sunday, 22.11.2015
21:12

Slazem se u potpunosti sa Bozovicem, a odakle para za taj individualni kvalitet? E zbog tog pitanja ne podnosim Zvezdu i Partizan, iako je Partizan ove godine ipak nesto i zaradio za razliku od ovih.

avatar
STRELAC
Sunday, 22.11.2015
21:12

To,, GROFE.U pravi cas sa izmjenama,ude Hugo,i jedan tacan pass..kao u sahu.MAT....GAZIIIII SVE REDOM.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 22.11.2015
20:49

Grof je Doktor fudbala jer za svakog protivnika ima najbolje resenje.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 22.11.2015
20:33

Dominacija se nastavlja.

avatar
Fair Play
Sunday, 22.11.2015
20:23

Dobro takticki odradjeno, nema sta. Bozovic ima i vise nego dovoljno iskustva a iz regiona je i razume mentalitet igraca i za sada radi svoj posao na najvisem mogucem nivou. Ne znam da li je u dovodjenju svih pojacanja i on ucestvovao ali su ocigledno svi pravi profesionalci. Ibanjez najbolji levi bek ikada koga je Zvezda dovela..

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 23.11.2015
18:57

Nemoj lupati, Ibanjez igra dobro, konstantno, vredan je i borben ali je prosecan igrac, tj malo iznad proseka za nasu ligu... A podsecam te da kada kazes ikad tu spadaju svi igraci od osnivanja a bilo je tu i svetskih zvezda...