Božović potvrdio - Razmišlja o Fidelu, za Edsona moramo da "gledamo u dlan"

Autor: Beta Beta
petak 13.05.2016.
13:40
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Radnika, jer se pokazalo da je njegov tim dobar izazov za svakog protivnika.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegovim fudbalerima neće biti lako protiv Radnika, jer se pokazalo da je njegov tim dobar izazov za svakog protivnika.

"Neće biti nimalo lako, pogotovo što smo mi dobar izazov za sve protivnike. Očekujem da pobedimo, treba ovu utakmicu da rešimo u svoju korist zbog kluba. Mislim da ćemo sezonu privesti kraju onako kako treba", rekao je Božović, na konferenciji koja je počela minutom ćutanja povodom smrti novinara Milana Pašića.

Zvezda će gostovati Radniku u 36. kolu Super lige.

Božović će u narednom susretu, kao i preostala dva, šansu pružati igračima sa manjom minutažom da dokažu da su za Zvezdu i da pokušaju da se nametnu i eventualno ostanu u klubu posle leta.

"Oni koji su manje igrali će imati priliku da se pokažu jer ćemo na kraju sezone napraviti spiskove ko treba da ide, a ko da ostane. Oni kod kojih imamo dilemu će biti u prilici da pokažu da treba da ostanu", kazao je Božović.

Upitan "kakva je sudbina" štopera Edsona, Božović je odgovorio da "mora da pita nekoga ko ume da gleda u dlan".

Govoreći o potencijalnim pojačanjima, Božović je rekao da se svaki put začudi kada u medijima osvane ono što se razgovara u klubu.

Takođe, rekao je da je francuski defanzivac iz Mordovije Tomas Fibel jedan od igrača o kojima se razmišlja, a nije želeo da otkriva još imena.

Prema njegovim rečima, teško je pronaći motiv od kako je titula praktično osvojena.

"Teško je pronaći motiv, s obzirom na to da smo još pre tri-četiri meseca bili prvaci. Osetio se pad motivacije, ali imamo obavezu prema klubu i navijačima, prema dresu koji nosimo", rekao je on.

Kada je reč o Radniku, trener crveno-belih je naveo da je to po njemu najprijatnije iznenadjenje prvenstva, ekipa koja zna da igra fudbal i koja je napravila dobar rezultat.

Božović je upitan da prokomentariše izjave iz "večitog" rivala Partizana, da su crno-beli najbolja srpska ekipa ovog proleća.

"Mogu samo da kažem, veliko poštovanje za Partizan, čestitam im što su osvojili Kup i nadam se da će tako biti i iduće godine", rekao je Božović.

Fudbaler crveno-belih Nenad Gavrić rekao je da je Zvezda dokazala da je najbolja u Srbiji.

"Dokazali smo da smo najbolja ekipa u Srbiji. Ove tri utakmice ćemo igrati rasterećenije, ali će cilj i dalje biti tri boda. Zvezda u svakoj utakmici traži pobedu, tako će biti i u subotu, kao i u preostalim utakmicama", rekao je Gavrić.

Utakmica će se igrati sutra od 19.00 u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Saturday, 14.05.2016
01:00

Fidel je kidalica sa njim duplo jaca odbrana, plus savrsen igrac za odbranu koju mi forsiramo a to je visoka linija odbrane, ovaj covek ne postavi dobro ofsajd zamku ima da stigne napadaca sto edson pogledom isprati samo

avatar
El Diablo
Friday, 13.05.2016
20:39

Bolje da gledas u pasulj Grofe.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Friday, 13.05.2016
18:40

Menjajte sistem ako mislite sledeću sezonu da spasite jer kolko god da nameštate u prvih 25-26 kola može biti nedovoljno jer u poslednja 4-5 klubovi igraju za sebe kao i prvih 4-5 u plej ofu što ste dobrano osetili na svojoj koži.

avatar
mile stojkovic
Friday, 13.05.2016
20:30

Xa xa..osetili smo..valjda ce Par biti drugi

avatar
miloskoja
Friday, 13.05.2016
23:10

Menjaj ti sliku kralju :)

avatar
Ybgir
Friday, 13.05.2016
14:56

Phibel je top igrac.