Božović potvrdio - Odluka pada u četvrtak!

Autor: Beta Beta
sreda 14.12.2016.
18:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će u četvrtak, posle razgovora sa čelnicima kluba, znati da li će ostati na tom mestu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je posle preokreta pobedila Radnik u Surdulici sa 2:1 i posle 21 utakmice zauzima prvo mesto u Superligi sa 54 boda, devet više od drugoplasiranog Partizana, koji ima meč manje.

"Ne znam šta da kažem. Sutra imamo razgovor i posle tog razgovora sa ljudima iz kluba, znaće se šta i kako", rekao je Božović novinarima posle utakmice u Surdulici.

Mediji su poslednjih nekoliko dana pisali o budućnosti Miodraga Božovića na klupi Crvene zvezde, koja je i dalje neizvesna. On je kazao da ne zna da li će ostati na tom mestu.

Upitan da li mu je utakmica protiv Radnika poslednja na klupi Zvezde, Božović je odgovorio: "Za ovu polusezonu jeste sigurno, da odmorimo malo".

Navijači crveno-belih su transparentom u prvom poluvremenu poručili Božoviću da žele da ostane trener, na čemu im je on zahvalio.

"Želim da im zahvalim za svu podršku u ovoj polusezoni, kao i uvek su bili 12. igrač i niko nema boljih navijača", rekao je Božović.

Prema njegovim rečima, polusezona je bila "mnogo teška".

"Veliki deo zvezdaške javnosti se razočarao posle Ludogoreca, a potom je došao Sasuolo, iako sam upozoravao da je prerano za obećanja, Liga šampiona ili Liga Evropa. Posle smo pobedjivali u prvenstvu zbog velikog fonda igrača. Najvažnije, na kraju krajeva, je to što smo prvi", rekao je Božović.

Zvezda će sezonu nastaviti u drugoj polovini februara, kada će u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Novi Pazar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
00:25

Uopšte nije važno da li Grof menja napadača za napadačem ili krilo za napadača i kada i pri kom rezultatu dok se ovako sudi tj. dok zvezda ovako namešta. Trener može da vam bude i Zeka iz Železnika.

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
00:23

Tačno je da u SL pobeđujete zbog velikog fonda igrača, svaku utakmicu igrate sa 14, a kad su derbiji sa 16 igrača na terenu. Ostani Grofe jer se zvezda bruka s tobom pa možda k'o nikad u istoriji. I Metalac, i Radnik, i Lučane, i Spartak ma samo ko nije hteo nije vam pokazao da je bar jednako kvalitetan koliko i vi, a vi prvi ubedljivo. Svaka vam čast, a za LE i LŠ će uvek biti prekasno što se vas tiče, a ne prerano.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 15.12.2016
01:01

Zaglebje je prekasno :) cuti bolje,gol niste dali u evropi

avatar
ludak
Thursday, 15.12.2016
00:13

ne mogu ja tolko da cekam... sto kaže moj prijatelj: živa nisam a pola me nema...

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 14.12.2016
23:46

Razumem donekle i ove sto mu zele videti ledja a i ove sto zele da ostane, moje misljenje je da je vreme za rastanak, po meni Bozovic relativno slabo daje sanse ljudima koji su dosli a koje nismo ni probali, imamo bar 5 igraca koji nisu zabiljezili 10 minuta u celoj polusezoni a debelo smo se borili da ih dovedemo pre svih drugih u JSL. Jeste da je Zvezda prva i ove sezone al igra je sve gora i gora, na danasnjoj se to utakmici najbolje videlo, a u prosloj sezoni Zvezda je dobijala zbog klinaca koje su uvrstili u prvi tim drugi treneri pre njega, kog klinca je on iznedrio od kad je dosao, Plavsic kad je najbolji bio pusti ga u igru 20 minuta i logicno da mu je vremenom pala forma, da je konstantno igrao bio bi sad masina .To je moje misljenje

avatar
NJRBOB
Wednesday, 14.12.2016
22:56

Dobre stvari se lako zaboravljaju... Kakav god da je, ko god da nam dodje bice gore... a nemojte zaboraviti, da nam otisao grujic, ibanez, jovanovic itd...

avatar
gosfkcz
Thursday, 15.12.2016
08:17

Najveci problem je sto je otisao Katai, Srnic I Plavsic ne prave razliku ni protiv Radnika a najveci problem kod Grofa je sto je uporan u forsiranju dva neskolovana spica.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
21:42

Sudije su bile 13, 14. i 15. igrac i donele su vam, brat bratu, barem 18 od 54. 16. i 17. sudije isto da se pohvale, odlicno su vas podrzavale, samo napr'd!!!

avatar
Don Silvio
Wednesday, 14.12.2016
20:29

Bozovic je jedini krivac za neuspeh u evropi. Da mu nisam mozda ja stavio u sastav igrace kojeg je doveo juce pritom je bio totalno nespreman i ne jedan nego troica pa to ti dodje kao da igras sa dva igraca manje. A imao je celu proslosezonsku ekipu na okupu

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 14.12.2016
21:31

Jeste Bozovic je prodao 6 najboljih igraca,toliko o vasem znanju,grofe ostani do jos jedne titule,a mani ovakve,ko jos njih slusa

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 15.12.2016
18:44

Neces da komentarises sigurno?Grujic,Katai,Ibanez,Jovanovic,Vieira(posto ne igra zbog ugovora i kluba)i Rajkovic je otisao na pocetku sezone,nisu dovedene zamene koje je ON hteo nego koje su mu jednostavno date,njegovi igracu su ibanez,vieira,donald,le talek(svi se pokazali odlicni),ruiz koji je sve bolji i fibel,to je to,i ti meni hoces da kazes da za sezonu jednu odma ulazimo u ls?bravo bravo to niko ne moze,da za godinu napravi ekipu i udje u evropu,ali bravo vi znate

avatar
Don Silvio
Thursday, 15.12.2016
18:29

Pricam o mecu sa ludogorecom. Reci mi kojih 6 igraca je prodano i ja vise nikad necu ne samo komentarisati nego ni gledati fudbal. Pricas gluposti. Prodan je samo Grujic. Ali su u sastav gurani nespremni igraci poput mucea, ruiza, fibela i td. Ti igraci su imali manje snage nego ja koji sjedim u kancelariji cijeli dan. Uz to pozicije koje su pojacavane su bile skroz pogresne, nagomilali smo igrace u vezu a ostali smo bez napadaca u jednom momentu o odbrani da ne pricam. Ja razumijem da si ti vatreni navijac i ja sam, al za razliku od tebe ja vidim greske i nedozvoljavam da mi neko baca patke i maze oci. Bozovic je rekao posle Ludogoreca kako je tim sastavljen pre 10 dana i jest jer je on stavio te igrace odmah da igraju bez ijednog treninga to nema nigdje a imao je celi tim na raspolaganu od prosle sezone, ali je on sebi napravio alibi ali za mene nije i jedini je on odgovoran za taj neuspeh.

avatar
ipak smo mi PRVI
Thursday, 15.12.2016
14:44

Aj samo zivotati reci kojih 6 igrca i to najboljih. od proslog tima otisli Grujic Katai i Ibanjez.V.Jovanovic otiso pre godinu dana.Otisla tri igraca a dosla 13 i nikad vise stranaca u ekipi nismo imali cak 8 stranaca imamo u ekipi pa to nikad nije bilo.I vecina su dovdena na njegovo isitiranje. koliko njemu vremena i para treba da sklopi tim da se nebruka.4-5 godina i nekih 100 Miliona Evra.Pa takav cu tim i ja uvesti u LŠ.

avatar
ipak smo mi PRVI
Wednesday, 14.12.2016
20:09

E dao Bog da ti vidimo ledja.Imamo nepovoljan rezultat i on izvodi napadaca i uvodi drugog napadaca koji je isti ko onaj prvi.Poslije izvodi bocnog veznog a uvodi kao napadaca koji do sad ima NULA minuta na terenu umesto da pojaca napad izvodjenjem Poletanovica koji je u zadnje vreme vise nego ocajan. Igra nelici ninasta.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 14.12.2016
20:00

GROFE OSTANI!!