Božović: "Poremetila nas je Kataijeva povreda"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.11.2015.
15:57
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović kazao je da je rana povreda Aleksandra Kataija poremetila njegovu ekipu u duelu sa Voždovcem, ali da je uprkost tome Zvezda zasluženo slavila.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbleri Crvene zvezde vezali su 16. pobedu u domaćem šampionatu pošto su u okviru 19. kola Superlige kao domaćin savladali Voždovac rezultatom 2:0 u utakmici koja je rešena u završnoj fazi.

Nakon nove pobede trener crveno-belih Miodrag Božović rekao je da je protivnik igrao disciplinovano i istakao da je povreda Aleksandra Kataija u ranoj fazi meča uticala na njegovu ekipu.

"Mislim da su uslovi za igru bili dosta dobri, teren je bio dobar, ali Voždovac je danas igrao vrlo disciplinovano u odbrani. Poremetila nas je povreda Aleksandra Kataija na početku utakmice ali smo i uprkos tome imali tri ili četiri šanse za postizanje gola i na kraju zasluženo pobedili" kazao je Božović.

Upitan da prokomentariše stepen povrede Aleksandra Kataija trener Crvene zvezde nije mogao da da odgovor.

"Ne mogu u ovom momentu ništa da kažem" dodao je Božović.

Crvena zvezda narednu utakmicu igra već u sredu protiv Borca iz Čačka koji će pokušati da joj se suprotstavi u osmini finala nacionalnog kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 28.11.2015
19:57

Nezapamcena dominacija jednog kluba od kad se fudbal igra u Srbiji. Bravo Grofe, bravo Zvezdo.