Božović: "Pokazalo se da nema lakih protivnika"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.07.2016.
22:37
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se večeras pokazalo da u kvalifikacijama za LŠ nema lakih protivnika i da ekipi ostaje da se što bolje pripremi za Ludogorec.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su još jedan trijumf u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ali je dvomeč sa Valetom pokazao da ekipa Miodraga Božovića nije ni blizu forme koja je potrebna za igranje na vrhunskom nivou.

Crveno-beli su večeras savladali Valetu sa 2:1 i sa ukupnim rezultatom 4:2 obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde će ih sačekati bugarski Ludogorec.

"Još jednom se potvrdilo da su kvalifikacije drugo takmičenje i da nema lakih protivnika. Nadam se da ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo za Ludogorec i napravimo veliki rezultat" rekao je Božović nakon utakmice.

Šampion Srbije ponovo je prvi primio gol pa je nakon preokreta stigao do pobede, a lošu reakciju svoje odbrane kod vodećeg gola Valete Miodrag Božović je opravdao dekoncentracijom.

"To je jedna dekoncentracija koja se dogodila na početku utakmice i koja ne bi smela da se dešava. Posle toga smo igrali u grču i nekako uspeli da izjednačimo i dođemo do pobedničkog gola" zaključio je Božović.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Crvene zvezde biće odigrana 26. ili 27. jula.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 20.07.2016
08:34

Realno ljudima ponisten cist gol na malti a ovde da je bio samo za malo jaci protivnik tj onaj špic.......od 4 zicera zabio bi makar 2

avatar
Wednesday, 20.07.2016
11:47

I nije sviran barem jedan penal koji je sigurno bio (cist faul Kahrimana), a mozda i jos jedan posle zbog igranja rukom, moguce da je ono bio Fibel.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 20.07.2016
06:56

Lakšeg protivnika nismo mogli dobiti, a sa ovakvom igrom Zvezdi se crno piše.

avatar
marko bgd
Tuesday, 19.07.2016
23:21

e moj Bozovicu, pa igra ti je jadna da jadnija biti ne moze, koji Cvetkovic, Rendulic... pa to su igraci za srpsku ligu, kao vas nije sramota da ovako sramno igrate

avatar
ProudKnight
Tuesday, 19.07.2016
23:14

Uz dužno poštovanje prema svemu što je sa Zvezdom uradio u ovom relativno kratkom periodu, mora se priznati da je srpski tim jako loše odigrao obe partije. S ovakvim pristupom i ovakvom igrom, ne djeluje da ćemo daleko, izuzev, ako se nešto ubrzo ne promjeni ili ukoliko budemo imali neku ludu sreću. A Valeta nije reper prema kome bi se Božović trebao orjentisati, ali nikako. Ludogorec će pokazati, gdje se zapravo nalazimo. Tell children the truth!

avatar
Raúl González
Tuesday, 19.07.2016
23:07

Pokazalo se da nam je fudbal bedan, i da je bolje da se na naše stadione zasadi pšenica, više bi imali uspeha sigurno. Tim koji se našom ligom prošeta lagano i osvoji titulu još na polusezoni jedva prolazi veliki VALETU.

avatar
Wednesday, 20.07.2016
00:30

E vala kao da sam ja pisao :) bravo

avatar
Wednesday, 20.07.2016
00:30

E vala kao da sam ja pisao :) bravo

avatar
Don.Mile
Tuesday, 19.07.2016
22:52

za vas sigirno nema , da zahvalite Bogu sto ovi maltezani igraju kao petlici iz Surdulice pa ste se jedva izvukli ... pokusava Bozovic da opravda onu bednu igru time sto ce da izdigne Valetu koja realno nije ni za opstinsku ligu ...

avatar
Lav
Tuesday, 19.07.2016
23:53

Zasto imam utisak da se posle meca sa Poljacima neces javljati dugo vremena ?