Božović: "Pobeda je najvažnija"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
19:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović konstatovao je da se u Kup takmičenju broji samo prolaz dalje i da rezultat ostvaren u Čelarevu nije u prvom planu.

Beta/ŽivotaPopović/Ds
Beta/ŽivotaPopović/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su plasman u osminu finala Kupa Srbije pošto su u sredu savladali drugoplasirani tim Prve lige Srbije sa 3:0 i to na gostujućem terenu.

Nakon duela u Čelarevu trener šampiona Srbije Miodrag Božović konstatovao je da konačan rezultat nije u prvom planu pošto je primarni cilj u Kup takmičenju obezbeđivanje plasmana u narednu rundu takmičenja.

"U Kup utakmicama je najbitnije pobediti i obezbediti prolaz dalje. Mi smo u tome uspeli i drago mi je da je tako. Pobeda je najvažnija, bilo da je ostvarena minimalnim rezultatom ili ubedljivo" rekao je Božović.

Šampion Srbije savladao je u Čelarevu ekipu ČSK Pivare sa 3:0 golovima Marka Poletanovića, Aleksandra Lukovića i Predraga Sikimića, a trijumf je mogao da bude ubedljiviji da je kapiten ekipe pogodio sa bele tačke u završnici prvog dela igre.

"Čestitam ČSK-u na dobroj igri i zahvaljujem se na dobrom gostoprimstvu i velikoj ljubaznosti koju su pokazali" zaključio je Miodrag Božović.

Crvenu zvezdu nakon trijumfa u Kupu i plasmana u osminu finala takmičenja očekuje derbi sa Vojvodinom u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Wednesday, 21.09.2016
20:15

cekaj zar nije najbitnija LS? haha

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 21.09.2016
21:05

Da si ti živ i zdrav...ove sezone je kupanje trajalo nešto duže nego inače a okrenuli su se prvenstvu i kupu još pre mesec dana

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 21.09.2016
19:49

Grofe samo lagano do jedanaeste duple krune.

avatar
Atila Hunski
Wednesday, 21.09.2016
19:10