Božović otkrio: "Škuletića žele Štutgart i Volfsburg"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.01.2015.
00:03
Izvor: Sportske.net

Menadžer najefektnijeg napadača domaćeg fudbalskog šampionata potvrdio je da bundesligaši žele Petra Škuletića u svojim redovima i priznao da bi i Partizan i igrač mogli da izgube ukoliko "Škuntelar" ne napusti Humsku u januaru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Najbolji strelac domaćeg fudbalskog šampionata meta je velikog broja klubova a Partizan je krajem prethodne godine odbio ponudu Lila koja je bila teška oko 2.5 miliona evra.

Nakon toga Petar Škuletić je izrazio nezadovoljstvo jer je želeo put zapadne Evrope što je u intervjuu "Politici" potvrdio njegov menadžer Radojica Božović.

"Iskreno,teško mi je da ga smirim. Veoma je napet i sve to na kraju ukoliko mu klub ne da dozvolu da ode, može da se odrazi i na njega ali i na Partizan" rekao je Božović.

Prethodnih dana pojavile su se informacije da su klubovi sa Dalekog Istoka zainteresovani za Škuletićeve usluge ali je fudbaler decidirano odbacio mogućnost odlaska u neki klub iz Kine ili Dubaija.

"Činjenica je da sa Partizanom ima ugovor na još dve godine, ali, u današnje vreme, kada se teško dolazi do para, klub mora da iskoristi ovu situaciju" jasan je Božović.

Menadžer Petra Škuletića dodao je da ne želi da se meša u klupsku politiku Partizana a obelodanio je i imena nemačkih klubova koji spremaju ponudu za napadača crno-belih.

"Iskreno govoreći Nemci žele Škuletića, ali, ponuda još uvek nije stigla u Partizan. Pre dva dana javili su mi se i ljudi iz Volfsburga i Štutgarta" otkriva Božović.

Ukoliko Partizan tokom januarskog prelaznog roka ne proda Škuletića onda će morati da mu poveća platu.

"Očekujem da se narednih dana i ta situacija reši. Ako ga ne budu pustili onda neka mu povećaju ugovor. Trenutno zarađuje negde oko 100.000 evra, što je priznaćete, malo za takvog napadača" zaključuje Božović.

Posle svega što smo u prethodne tri nedelje slušali činjenica je da će prva ponuda sa zapada koja zadovoljava Partizanove interese ali i prohteve fudbalera biti prihvaćena zbog čega navijači ne bi trebalo da se iznenade ukoliko u do kraja mesea Škuletić ipak spakuje kofere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke