Božović otkrio koje igrače želi! Jedan od njih je bio i u Partizanu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.01.2017.
11:38
Izvor: Beta

Trener Zvezde poručio da su ekipi neophodna pojačanja jer će, po njegovoj oceni, biti teško odbraniti titulu. Jedno od njih mogao bi da bude i defanzivac kruševačkog Napretka Abraham Frimpong, koji je svojevremeno bio na probi u Partizanu.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde su se okupili pred početak priprema za drugi deo sezone, u kom će pokušati da odbrane titulu šampiona Srbije.

"Treba nam pojačanje na štoperskim mestima, zatim bočni igrači, pre svega desni bek. Treba nam i špic koji pravi razliku. Ako dovedemo špica dobrih kvaliteta, to će nam mnogo pomoći", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Božović je naveo da čita u medijima o igračima koji će navodno doći u Zvezdu, ali je istakao da se za nekoga može reći da je pojačanje tek kada potpiše ugovor.

Ekipu su do sada pojačali Srđan Vujaklija i Nemanja Milić. Božović je za njih rekao da "imaju određeni kvalitet" i da će im Zvezda pomoći da napreduju, ali i da će oni pomoći ekipi da napravi dobar rezultat.

"Zainteresovani smo za Bogdana Planića iz Vojvodine i Abrahama Frimponga iz Napretka. Videćemo šta će se od toga ostvariti. Meleg je jedan od najtalentovanijih igrača.

Interesantan je, ali je pitanje jer vidim da se rasipamo sa raznim milionima i pitanje je koliko je tih miliona ostalo. On je moja želja, ali ne znam koliko je izvesno da dođe jer finansijski ne stojimo dobro kao i svih ovih godina",
rekao je Božović.

On je dodao da je dobrodošao "svaki igrač koji pravi razliku".

U ekipu je stigao omladinski reprezentativac Srbije Milan Senić, za koga je trener crveno-belih rekao da je mlad i talentovan igrač i da su klubu takvi potrebni.

On je naveo da će Tomas Fibel i David Babunski napustiti klub "ako bude ponuda", a da za francuskog štopera ima ponuda iz Rusije.

Božović je naveo da je klub još u "fazi odlučivanja" i da razgovara i razmatra koje su najbolje opcije kada je reč o odlascima pojedinih igrača koji su se pojavili prvog dana priprema.

"Još smo u fazi odlučivanja. Razgovaramo i gledamo šta je najbolje za svakoga", rekao je Božović.

Okupljanje je obeležio veliki sneg i hladno vreme u Beogradu, što Božoviću ne smeta.

"Malo smo se razmazili, bila je hladnoća i ranijih godina. Sve je normalno, ionako nemamo nameru da prva dva dana mnogo radimo. Ne smeta nam mnogo", kazao je Božović.

Zvezda će već u sredu otputovati na prvi deo priprema u Sloveniji, odakle će se vratiti 23. januara, a već posle četiri dana će otići na Kipar, gde će biti do 13. februara.

Govoreći o ciljevima, Božović je rekao da je prioritet osvajanje "duple krune".

"Očekujemo da osvojimo duplu krunu, to nam je cilj, što svakako neće biti lako. Mnogo je lakše osvojiti titulu nego je odbraniti. Nadam se da ćemo imati znanja i sreće da to uradimo", rekao je Božović.

Sezona bi trebalo da se nastavi 18. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leonidis
Monday, 09.01.2017
19:43

ma ima te vi love...vama je limit na kartici -100 milki..haha

avatar
El Diablo
Monday, 09.01.2017
15:54

Za Babunskog,zar nije pre par dana pisalo da je otisao raskidom ugovora?

avatar
El Diablo
Monday, 09.01.2017
15:53

Jedan od njih bio u Partizanu? Da se ne radi mozda o Bosancicu,Voji Stankovicu,Vladi Jovancicu?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
13:36

Фриоонг из Напретка. Грофе много ризикујеш што после може да те кошта.

avatar
Monday, 09.01.2017
13:09

Nisam zadovoljan potencijalnim pojačanjima i prinovama jer ovo NISU IGRAČI ZA EVROPU, ali šta da se radi, trenerova je zadnja...