Božović objasnio zašto Kahriman i Vieira nisu bili u protokolu

Autor: Beta Beta
subota 10.09.2016.
22:13
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Miodrag Božović osvrnuo se na sastav tima za duel sa Bačkom i otkrio zašto Damir Kahriman i Hugo Vieira nisu bili u protokolu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegovi fudbaleri nisu večeras delovali kao tim, nego da su na individualni kvalitet pobedili Bačku u osmom kolu Superlige.

"Kao i u većini utakmica ovde, protivnik je prvi imao stopostotne šanse. Mogla je Bačka da povede. Mi smo objektivno kvalitetniji i na taj kvalitet smo pobedili, ali nismo večeras delovali kao ekipa. Mislim da nam je malo smetala vrućina. Spremali smo se na Zlatiboru, gde je bilo oko 10 stepeni. Možda se to odrazilo na našu igru, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Zvezda je danas pobedila Bačku 2:0 u osmom kolu Superlige i tako ostvarila sedmi uzastopni trijumf i zadržala prvo mesto na tabeli. Na golu crveno-belih danas se posle dužeg vremena našao Nemanja Supić, čijim nastupom je trener bio zadovoljan.

"Supić je bio sasvim solidan, spasao je čist zicer. Objektivno, pošto nije dugo branio, danas je bio izvanredan i siguran. Ne znam da li će braniti na derbiju. On i (Filip) Manojlović imaju podjednake šanse. Odlučićemo dan pred utakmicu", rekao je Božović.

U protokolu danas nije bilo do sada standardnog Damira Kahrimana, ali Božović je novinarima odgovorio da on nije "precrtan".

"Kahriman nije ispao iz kombinacije. Svi su promenljivi, počev od trenera, preko igrača, pa do golmana. I golmani treba malo da odmore. Ništa nije presečeno", rekao je Božović.

Trener Zvezde je kazao da Hugo Vijeira nije igrao jer se požalio na povredu, pa je stručni štab odlučio da ne rizikuje, jer Zvezda u sledećem kolu igra protiv Partizana.

Trener Bačke Spasoje Jelačić ocenio je da je njegov tim ostavio solidan utisak, ali i da je rezultat realan.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedio. Mislim da smo ostavili solidan utisak ovde, da nismo došli da se izričito branimo, nego smo probali da ugrozimo gol. U nekoliko navrata smo imali prilike, ali nismo dali gol. Zvezda je brzo povela i kontrolisala je utakmicu do kraja. Jesmo mi nešto pokušali, ali je rezultat realan", rekao je Jelačić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 11.09.2016
16:32

A u devetom kolu samo oni sa pobedničkom mentalitetom biće u protokolu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 11.09.2016
12:29

Гроф није џаба Гроф а нека сад Николић размишља који састав ће Гроф да изведе на дербију.

avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 11.09.2016
13:53

Bilo koji, gubite 100%.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 11.09.2016
16:39

Rana prognoza uvek vara, a preveliki optimizam zna duboko da razočara.

avatar
Pobeda i titula
Sunday, 11.09.2016
11:42

Sta je uopste sa Avramovskim

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 11.09.2016
11:04

pa sto onda ides i bacas pare na Zlatiboru, jel si nekada pogledao vremensku prognozu pa da znas kakvo ce vreme biti na dan meca pa pripremaj ekipu u takvim uslovima, cist amaterizam, eto to je grofic od milutovca...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 11.09.2016
12:02

Koliko se nadaa da ce otici najbolji trener iz Srbije pa siris ovu laznu pricu ali dzabe ti je i ti si provaljen

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 11.09.2016
13:05

hahaha bi bi,ne brini se ti nista,nece on nigde,dzabe se nadas :)

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 11.09.2016
12:33

najgori trener nase lige, sa ovim timom bi Lalatovic i Rastavac igrali ligu sampiona, a ti tuguj za tim i raduj se tituli...

avatar
Аполо
Sunday, 11.09.2016
09:27

Bolje ti objasni zasto Plavsic ne igra!

avatar
GlasRazuma
Saturday, 10.09.2016
23:46

Niko ne ume da pronadje izgovor kao Grof !!!! Mislim da je po tom pitanju vrhunski trener,po svemu ostalom ne zasluzuje da vodi ni klub u rangu Backe !!!! Nije vam smetala vrucina,smetalo vam je to sto igrate katastrofalno lose,nemate igru,nemate nista.... Zao mi je sto sam uopste odvojio vreme da dodjem i gledam ovaj cirkus.