Božović o podršci navijača: "Sve velike ljubavi imaju tragičan kraj"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.05.2016.
21:36
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izrastao je u junaka severne tribine u poslednjih deset meseci ali je nakon gostovanja Gračanici priznao da postoji i manje dobra strana podrške koju mu "Delije" pružaju.

Beta/Armenija/Zajmi Bešević
Beta/Armenija/Zajmi Bešević

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su gostovali u Gračanici i odigrali prijateljsku utakmicu sa istoimenom ekipom sa Kosova i Metohije.

Utakmica je imala humanitarni i revijalni karakter pa je rezultat ostao u drugom planu, a ponovo su domaćini pokazali koliko im znači dolazak najtrofejnijeg srpskog kluba u goste.

"Fenomenalno smo se osećali u Gračanici, stadion je bio pun, kao da smo igrali u Beogradu. Mlađi igrači su pokazali da možemo da računamo na njih. Drago mi je što smo bili u Gračanici" rekao je posle meča Miodrag Božović.

Treneru Crvene zvezde je, između ostalih, uručeno specijalno priznanje, a navijači su ga pozdravili ovacijama što je Božović prokomentarisao na sledeći način.

"Koliko je dobro, toliko i nije, ali šta da se radi. Nametnute su mi obaveze. Sve velike ljubavi se završavaju na tragičan način" kazao je Božović.

Popularni Grof ponovio je da crveno-belima neće biti lako u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da je realno da se to takmičenje napadne u godinama koje slede.

Crvena zvezda je u Gračanici slavila sa 9:2 a više o samoj utakmici mogli ste da pročitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke