Božović o Crnoj Gori: "Ako bi baba bila đed..."

Autor: Beta Beta
petak 16.10.2015.
12:44
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde nije mogao da izbegne pitanje o spekulacijama da će preuzeti klupu reprezentacije Crne Gore.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa ne bi trebalo da se opušta pred nastavak prvenstva, a pogotovo ne u sutrašnjoj utakmici protiv Rada u 14. kolu Super lige Srbije.

"Ne bismo smeli da se opuštamo, a pogotovo ne protiv Rada, gde bismo pobedom potvrdili prednost na tabeli i bilo bi nam mnogo lakše u narednim utakmicama. Sistem takmičenja je takav da možda jedino 20 bodova prednosti nešto garantuje, a kada se to prepolovi, ni to ne predstavlja neku prednost", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Zvezda ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac i 11 u odnosu na branioca titule Partizan, ali u sredu nije igrala vanredno kolo, već će taj meč sa Vojvodinom odigrati sledeće srede.

"Utakmicu sa Vojvodinom smo pomerili zbog mlade reprezentacije, u kojoj smo imali i tri igrača i koja je igrala u utorak. Vrlo interesantan kalendar takmičenja. Mislim da se jedino u Srbiji kolo igralo u sredu. Bilo bi dobro da posle pauze zabeležimo pobedu, ali moraćemo da budemo oprezni, Rad je nezgodan protivnik", rekao je Božović.

Trener je kazao da je Idan Vered povredio zadnju ložu i da neće igrati, kao i da je neizvestan nastup Aleksandra Lukovića, ali je dodao da će on "verovatno igrati".

"Ostali su manje-više živi i zdravi"
, dodao je on.

On je na novinarsko pitanje kako gleda na promenu trenera u Partizanu kratko odgovorio: "Ne gledam uopšte".

Novinari su trenera pitali i o navodima crnogorskih medija da će preuzeti reprezentaciju Crne Gore.

"To sam pročitao u Vijestima, ali se meni niko nije obratio. To je ono 'ako bi baba bila đed'",
rekao je Božović.

Utakmica Rad-Crvena zvezda igra se sutra od 13.00 na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke