Božović: ''Nećemo se braniti, utakmica u Razgradu važnija od revanša!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.07.2016.
19:37
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadatak njegovih fudbalera pobeda protiv Ludogoreca u sutrašnjoj utakmici i da će prvi susret biti važniji od revanša u Beogradu jer će mnogo toga odrediti.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Zvezda će sutra gostovati Ludogorecu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ova utakmica je možda važnija od one što će se igrati u Beogradu. Ako ostvarimo dobar rezultat, to bi rešilo mnoge stvari. Igraćemo onako kako znamo i umemo. Teško da ćemo da se branimo. Igramo fudbal, na našim utakmicama uvek ima golova, koje očekujem i sutra", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Razgradu.

Prema Božovićevim rečima, treba uraditi sve što je u mogućnostima igrača Zvezde da se napravi dobar rezultat, ali da neće biti "smak sveta" ako se to ne desi.

"Svaka utakmica je priča za sebe. Igrači nemaju nikakav pritisak jer niko nije rekao da ćemo da se plasiramo u Ligu šampiona. Ovo uopšte nije utakmica biti ili ne biti. Niko neće posle ove utakmice da završi sa životom
", kazao je Božović.

Kako je rekao, eventualnim trijumfom u dvomeču sa Ludogorecom se njegovoj ekipi ukazala šansa da igra bar Ligu Evropa. "Nismo imali dovoljno vremena za pripremu, ali ko nas pita", dodao je.

On je istakao da glasine oko eventualne kazne Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog navijačke koreografije na utakmici sa Valetom uopšte ne remete ekipu.

"To me uopšte ne remeti, a nisam primetio da remeti igrače. Nadam se da se to neće desiti. Bilo bi mnogo srećnih i zadovoljnih, ali se nadam da toga neće biti"
, rekao je Božović.

Trener crveno-belih je zahvalio treneru Ludogoreca Georgi Dermendžijev, koji je pohvalno govorio o Zvezdi kao klubu.

"Imamo veliki klub, ali treba da bude i velika ekipa. Da bi se stvorila velika ekipa treba da prodje mnogo vremena. Potrebno je vreme da se napravi sastav koji može uspešno da igra u Ligi šampiona i bude tim za respekt", rekao je Božović.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 po srednjeevropskom vremenu na stadionu Ludogorec arena u Razgradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Tuesday, 26.07.2016
13:56

Samo Marselinja da zaustavimo sto ce nadam se uspeti Donald i Le talek..Grof blefira jer ako napadnemo moramo izaci visoko a za takvu igru moras imati brze stopere a nasi su ko traktori

avatar
Mario Žile Stajić
Tuesday, 26.07.2016
01:22

Nemamo mi odbranu da bi se branili . Zato u napad pa šta nam bog da. Neka je sa srećom !!!

avatar
Dragica Podric
Tuesday, 26.07.2016
00:33

0:3,NAPRED ZVEZDOOOO........ OLE,OLE,OLE.....

avatar
Dragica Podric
Tuesday, 26.07.2016
00:32

GVOZDENI PUK, samo hrabro ,ako odigramo pametno u odbrani,a za napad se ne bojim ,KATAI ce da ga ugura sigurno ,a mozda i Hugo,nije vec dugo,OLE OLE OLE,NAPRED ZVEZDOOOOOOOO........

avatar
MaxZ
Monday, 25.07.2016
22:52

Bice gusto,bice 0-3 . Salu na stranu,sutra kohonjes grande dobija utakmicu,ja se nadam da toga kod nasih igraca ima!

avatar
ruud gullit
Monday, 25.07.2016
22:19

Nadam se samo da Grof przi Bugare da cemo da igramo ofanzivno. Ako se stvarno otvorimo i krenemo kao protiv neke osrednje ekipe iz JSL bice bruka. Ja se ne bih zaletao uopste, vec bih se dobro branio i cekao sansu iz kontre, ako bude neki slobodnjak za Luca i te fore. Uveo bi Plavsu obavezno u drugom poluvremenu jer je on za kontre caca. NEK NAM BOG DA SRECE...

avatar
Grof of PalmaCity
Monday, 25.07.2016
22:15

Ma idemooo breeeee.....nema tu sta da se prica!!!! Bolji smo i idemo dalje...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 25.07.2016
21:59

Треба их тамо напасти од првог минута да их потпуно пореметимо и увалимо им први гол па онда на полуконтре и контре ићи по други.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 25.07.2016
21:56

Сви у напад па шта буде јер ми се бранити не знамо.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.07.2016
00:48

To je tako delovalo zato sto smo nonstop pritiskali Valetu pa je izmedju zadnje i vezne linije bila ogromna praznina koju su oni koristili u kontrama. Sada kad cemo se mi mnogo vise braniti prostor izmedju Donalda - Le Taleka i stopera bice minimalan pa ce tako i lopta mnogo teze prolaziti po sredini sto znaci da ce oni najverovatnije napadati preko bokova. Tu se sve svodi na to da Cvetkovic i Luco ne ispadaju lako i omoguce im prodore sa bokova kao sto su Katai i Mouce imali protiv Valete , ako to iskontrolisemo sve sto ce oni moce je centarsut a tu bi trebalo da dominiraju visoki igraci Donald , Fibel , Rendulic , Sikimic ako udje. Samo da prvi damo gol i sve ce biti u redu.

avatar
theGron
Monday, 25.07.2016
21:10

Ne znam ni kako bi se branili sa onakvom odbranom. Bolje da napadamo pa šta bude :)

avatar
misi komad ko zec
Monday, 25.07.2016
21:06
avatar
Kugla85
Monday, 25.07.2016
20:33

Bozovic je kralj! Napred FKCZ!!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 25.07.2016
20:24

Neka se tradicija nastavi, do sad smo se u evropskim takmičenjima tri puta sastajali sa bugarskim timovima i sva tri puta smo ih eliminisali. Dao Bog da tako bude i ovaj put.

avatar
DrugRaja
Monday, 25.07.2016
20:05

Zvezda ako misli da pobedi u Ludogorecu mora da igra na kontru.Da sredinu drze Le Talek i Donald,a levo Katai ispred njih Kanga i desno Srnic koji dobro igra i odbranu i probati na kontru igrati,a u drugom poluvremenu uvesti odmornog Plavsica u 60. minutu i da za pola sata da sve od sebe,jer ce on svez pregaziti bokove Ludogoreca,jer ce se njihov levi bek malo umoriti.Cvetkovic mora sutra odigrati utakmicu zivota.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.07.2016
00:45

Slazem se sa vecinom , samo sto bi ja stavio Moucea desno umesto Kange zbog brzine i prodornosti koje ce nam trebati u kontri , na drugoj strani naravno Srnic. Plavsa da udje oko 60. umesto onog krila koji je slabije odigrao. Trebalo bi Lukovica ostaviti na klupi a poceti sa Rendulicam i Fibelom , ne znam zasto su toliko pljuvali Rendulica meni je osim 2 losa pasa unazad (sto je rezultat manjka iskustva to jest utakmica) bio sasvim solidan. Bekovi poznati kao i zadnji vezni stim sto oni trebaju da budu blizu stoperima a ne da se prave rupe izmedju njih kao protiv Valete. Ipak ovo ce biti takticki skroz druga utakmica , maltene cemo igrati poput Valete samo malo otvorenije. Spic ce morati da bude Hugo zbog svega sto je uradio mada ce stvarno morati da igra na najvisem nivou jer ako izborimo Evropu on ce moci da ostane i igra je ili da izbori jaci ugovor nego sto bi imao ako ispadnemo. Svi ce imati koristi ako izborimo dobar rezultat.

avatar
Markо Đorđević
Monday, 25.07.2016
19:43

Svaki rezultat sa datim golom je dobar, pa cak i minimalni poraz, tipa 2:1, jos bolje 3:2. Ovo je ispit generacije. Imamo popravni ako ne prodjemo Ludogorec, ali ipak, LS je LS. Napred Zvezdo !