Božović: ''Ne zanimaju nas kalkulacije drugih, idemo na pobedu''

Autor: Beta Beta
petak 20.05.2016.
14:11
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njega i njegovu ekipu ne zanimaju nikakve kalkulacije drugih klubova, kao i da je obaveza ekipe da pruži maksimum i sutra pobedi Radnički u poslednjem kolu Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda je već osvojila titulu, dok se Radnički, Vojvodina i Čukarički bore za preostala dva mesta koja vode u Evropu.

"Smešno mi je kad čitam pozive da se igra pošteno i da je pitanje samo da li će Vojvodina da pobedi Partizan, a da je Radnički nas već pobedio. Nije nas Radnički pobedio, mi ne puštamo nikoga. Biće teško motivisati igrače, ali biće pun stadion, Zvezda je veliki klub i naša obaveza je da pružimo maksimum. Njihove kalkulacije i kalkulacije drugih klubova nas ne zanimaju", rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Ovo će biti 37. kolo Super lige, koja je počela u julu mesecu i traje više od 10 meseci.

"Sa srećom, završiće se i ovo prvenstvo. Dugo je trajalo i svi smo srećni što se završava. Dolazi nam ekipa kojoj trebaju bodovi, a mi ćemo učiniti sve da dobijemo pred našim navijačima, iako utakmica nema takmičarski značaj"
, rekao je Božović.

Prvotimac Marko Grujić  kazao je da se nada otvorenoj utakmici.

"Očekuje nas lepa utakmica. Nadam se da će biti mnogo naših navijača i nadam se da ćemo odigrati otvoreno i postići mnogo golova. Radnički je kvalitetna ekipa, probaćemo da pobedimo na našoj zvaničnoj proslavi titule", rekao je Grujić.

Mladi fudbaler je zimus prodat Liverpulu, a sutrašnja utakmica biće mu poslednja u Zvezdi.

"Sigurno je da je ovo specifičan trenutak za mene. Ovo mi je poslednja utakmica u Zvezdi. Ne bih rekao da imam tremu, ali biće drugačija od ostalih. Biću tužan i srećan u isto vreme. Srećan što dižemo pehar, a tužan što ću sa ovim igračima i ovim šefom poslednji put biti u prilici da pobedimo", rekao je Grujić.

Božović se nadovezao i kazao je da je srećan što je radio sa takvim "igračem i čovekom".

"Srećan sam što sam radio sa ovakvim igračem i čovekom. Više čovekom, jer se dobar igrač nadje, a dobar čovek teško. Nadam se i da mu nije poslednji put da igra na Marakani. Doći će valjda neki put sa Liverpulom. A nadam se i na kraju, kad odluči da završi sezonu da će doći ovde da je završi", rekao je Božović.

Utakmica počinje u 19.00, ali ceremonija dodele pehara počinje u 18.30. Ulaz na utakmicu je besplatan, a Zvezda je pozvala navijače da dodju u što većem broju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 20.05.2016
16:21

Polako Grofe, treba paziti da se neki igrač ne povredi, a treba pružiti šansu i nekim omladincima.