Božović: "Najlepši trenutak u karijeri"

Autor: Beta Beta
nedelja 08.05.2016.
23:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras da se nada da će se Olimpijakos i njegov tim sresti u kvalifikacijama za Ligu šampiona i istakao da je skandiranje navijača crveno-belih nešto najlepše što mu se dogodilo u karijeri.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa odigrali su danas nerešeno 2:2 u prijateljskoj utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

"Olimpijakos je danas bio naš gost, zna se da su to dva kluba u dobrim odnosima. Utakmica je bila korektna, bilo je puno lepih momenata, lepih golova, i nadam se da se nećemo sresti u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Božović posle meča.

"Mislim da je utakmica bila puna ritma, jedan ozbiljan tempo, bilo je šansi i sa jedne i sa druge strane. Nismo odigrali loše, s obzirom na to da smo imali problema jer smo i juče imali utakmicu", dodao je trener Zvezde.

Božović je potom prokomentarisao skandiranje navijača: "Grofe, ostani".

Pristalice crveno-belih su tokom meča raširili transparent na kojem je pisalo: "U Evropi igrali ili ne, naša želja je da Grof ostane".

"Ovo je nešto najlepše što sam doživeo u svojoj karijeri, i mislim da su mi nametnute odredjene obaveze", rekao je Božović.

"Da li ću ostati ne zavisi samo od mene. Na dobrom smo putu da se dogovorimo, ali ako mislimo da nešto napravimo u Evropi, moramo da se pojačamo. Znam na kojim pozicijama je potrebno da se pojačamo, i pokušaćemo da dovedemo kvalitetne igrače. Ekipa mora da ima 22 kvalitetna igrača u sezoni kada igra na tri fronta", naveo je Božović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.05.2016
09:01

Zasto si tukao sudiju Djokica? Kolika kazna sledi za ono ispred svlacionice, a mozda i u samoj svlacionici? Kolika kazna sledi za ponavljanje prekrsaja, i to ne prvo nego drugo ponavljanje? Hocemo li mi konacno postati jedna normalna i uredjena drzava, dosadna kao Danska, Svedska ili pak Finska?

avatar
Sin Dragan
Monday, 09.05.2016
10:37

Covece pogubio si sve konce...

avatar
Monday, 09.05.2016
11:02

Onda nemoj da komuniciras sa mnom. Tebi dobro, meni jos bolje:-D

avatar
Baltazar031
Monday, 09.05.2016
08:15

U uvodu teksta pise da zeli da se sastanemo sa Olimpijakosom u LS, a u daljem tekstu stoji da Grof zeli da se ne sastanemo.

avatar
KOPITE96
Monday, 09.05.2016
00:36

Grofe ostani bez obzira na sve. Ne vjerujem da možemo do LŠ, ali možda za 2-3 godine to postane moguće. Treba nam par pojačanja kao i iskustva u Evropi, a to ovaj tim sada nema. Liga Evrope bi bila puna kapa stvarno. Vidjećete to svi u kvalifikacijama.

avatar
Dusan Petrovic br. 2
Monday, 09.05.2016
00:06

Sad ja vas tekst uopste ne razumem.Na pocetku teksta pisete da Bozovic kaze da se nada ce se Zvezda i Olimpijakos sresti,a u daljem tekstu navodite da se nada da se NECE sresti u kvalifikacijama za Ligu sampiona.Zahtevam objasnjenje