Božović: "Na Kangu ću računati kada primi platu"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.11.2016.
13:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Na vama je da shvatite Miodraga Božovića nakon konferencije za novinare pred utakmicu protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Danas i sutra je na programu 17. kolo domaćeg šampionata, a ekipa Miodraga Božovića će gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Ima velikih problema sa sastavljanjem tima strateg Crvene zvezde, nedostaju Rendulić i Luković iz odbrane, Džon Ruiz takođe nije spreman, a od ranije je već povređen Gelor Kanga.

O kadrovskoj situaciji je govorio i Miodrag Božović.

"Ruiz je hteo da igra, ali mu ja nisam dozvolio, ne bih da rizikujem sa njim. Što se tiče Lukovića, on bi trebalo da bude spreman za dve do tri nedelje", rekao je Božović.

Ipak, najzanimljiviju rečenicu je rekao kada je pomenuo Gelora Kangu, odnosno kada mu je upućeno pitanje kada će on zaigrati.

"Na Kangu ću računati kada primi platu."

Na pitanje da li je u pitanju neka nova njegova šala, ili se radi o realnosti, Božović je odgovorio da "u svakoj šali ima 10% šale".

Novinari su se dotakli i teme o Vieiri, napadaču koji bi mogao da napusti Crvenu zvezdu u januaru ove godine, pominje se i da bi crveno-beli mogli da zarade dobro, oko milion evra.

"Meni je stvarno reško da ulazim u tuđu glavu. Ako ga neko traži, onda ima interesovanja za njega, a ako ne, onda je opasnost da padne sa stolice", rekao je strateg Crvene zvezde.

Na pitanje za mišljenje o maloj poseti utakmicama, Božović je rekao da je to zbog lošeg vremena.

"Zahladnilo je, mislim da zbog toga nema navijača. Ljudima je hladno, a stadioni su takvi da je hladno i leti, a ne zimi", rekao je Božović.

Govoreći o promeni sistema takmičenja, on je kazao da Srbija treba da se ugleda na najpopularnije evropske lige.

"Crvena zvezda je bila jedan od zagovornika ovog sistema. Mislim da treba da se igra kao u normalnim zemljama, a zna se koje su to zemlje, Španija, Italija, Engleska. To kopiramo i bilo bi kako treba", kazao je Božović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leonidis
Friday, 25.11.2016
20:10

zovite premijera da to isplati..

avatar
Anderton
Friday, 25.11.2016
15:37

Komšije imaju iskustava sa jurenjem igrača po aerodromu, nego ih opila prošla sezona pa su malo poleteli...

avatar
Dado35
Friday, 25.11.2016
14:54

😂😂😂😂😂😂😂1.3.2017

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
14:45

U svakoj sali ima 10 posto sale? Valjda istine. Sigurno je hteo da kaze da se ovaj zalio na to da nije primio platu, odnosno da ista malo kasni pa je bozovic na to odgovorio ovako kako je odgovorio pomalo i rezigniran:-D

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 25.11.2016
17:38

Sale. Jer je to za njega istina, a za novinare sala..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
18:54