Božović: "Može Zvezda da pobeđuje i bez trenera"

Autor: Beta Beta
petak 11.12.2015.
14:48
Izvor: Beta

Miodrag Božović ima model za pobedu u narednom kolu domaćeg prvenstva, a osvrće se i na suspenziju koja će ga udaljiti od klupe na dva meseca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

 Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da očekuje pobedu nad Radnikom u Super ligi, ali da ekipa mora da bude koncentrisana i motivisana, kao i da želi da iskoristi priliku i obaranjem rekorda udje u istoriju.

"Sutra imamo priliku da oborimo rekord i da uđemo u istoriju kluba. Kad smo već došli do toga da možemo da obaramo rekord, treba da to uradimo, da bismo ostali upamćeni u Zvezdi. Da bismo to uradili, moramo da pobedimo Radnik, koji je pokazao da nije naivna ekipa", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

"Nećemo potceniti Radnik, uradićemo sve što je u našoj moći da pobedimo. Ako budemo igrali sa koncentracijom i insiracijom koju smo uglavnom imali, trebalo bi da pobedimo. Ali, koga zmija ujede, taj se i guštera plaši"
, dodao je on.

Zvezda je prva na tabeli, sa 19 bodova više od drugoplasiranog Borca. Novinari su pitali trenera crveno-belih "da li je on grof po rezultatima" zbog ove polusezone.

"Hvala vam. Veoma sam zadovoljan onim što smo do sada napravili. Izdržali smo tešku i dugačku sezonu. Nije bilo lako posle utakmice sa Radničkim, kada je ceo stadion skandirao 'uprava napolje'. Možda nas je i ta utakmica spojila, posle nje smo napravili sve što smo napravili. Ponosan sam na igrače, mnogo puta sam govorio da nikada nisam radio sa boljim ljudima...Igrači su svi bili kao jedan i oni su me napravili pravim trenerom", rekao je Božović.

Trener je kazao da nema komentar na kaznu FSS-a i da je svojim ponašanjem zaslužio.

On je posle novinarskog pitanja ponovo govorio o porazu od Borca 1:5 u Kupu Srbije.

"Ne želim da umanjim pobedu Borcu, ali nas je sudija u toj utakmici drastično oštetio. Bez obzira na to, nije smelo da nam se to dogodi. Bili smo nokautirani. Možda smo bili uljuljkani i mislili smo 'lako ćemo', da treba samo da se pojavimo i da pobedimo. Možda smo svi malo zaspali i dobro je što smo se probudili", rekao je Božović.

Trener Zvezde je kazao da je Aleksandar Katai zdrav i da će biti u sastavu za meč sa Radnikom.

"Očekujem da Radnik igra defanzivno, da se brani i da pokuša da koristi kontranapade. Voleo bih da izadju i nadigravaju se sa nama, ali teško je nadigravati se s nama", rekao je Božović.

On je kazao da još pisanim putem nije obavešten o dvomesečnoj suspenziji i da ne zna da li će sutra biti na klupi.

"U svakom slučaju, mislim da je ova ekipa u takvom stanju da im trener i ne treba, da sami mogu da odu na utakmicu. Imamo mnogo iskusnih i pametnih igrača koji znaju šta treba da rade i mislim da mogu da pobede i bez trenera",
rekao je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 12.12.2015
10:19

Samouvereno, kako i treba!nSamo da se zna ko je najbolji. Na kraju sezone bice +40.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 11.12.2015
19:52

Grofe ta kazna nece imati nikakvog efekta jer titula je nasa.

avatar
svojnasvome
Friday, 11.12.2015
17:43

Pa ako moze da dovodi igrace sa 50 mil eur duga, ako moze struja sa 300.-400 hiljada eur duga, ako moze avion vlade srbije po ovog ici....a sto bez trenera ne bi mogla.....svi vi, i kk i fk, imate jednog trenera

avatar
Liverpool_Zvezda
Friday, 11.12.2015
20:24
avatar
bobar84c
Friday, 11.12.2015
20:31

Oces maramice? Pozdravi mi dula

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 11.12.2015
17:39

Grofe stobom ili bez tebe dominacija se nastavlja. Srbija ceka +30

avatar
savo ODJEBI!
Friday, 11.12.2015
15:50

pa da sta ce ti trener kada se rezultat zna unapred vec ipak cestitam vam na tom rekordu i nadam se da zavrsite sezone za 5 dana tj egzistenciju!