Božović: "Moramo da popravimo igru"

Autor: Beta Beta
utorak 11.08.2015.
14:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da njegova ekipa mora da popravi svoju igru i dodao da protiv Čukaričkog u utakmici petog kola Super lige Srbije očekuje težak meč.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS

Povezane vesti

On je ocenio da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protive Čukaričkog u petom kolu Super lige Srbije i dodao da nije zadovoljan igrom svog tima u odbrani na početku sezone.

"Za protivnika imamo jednu od najboljih ekipa u ligi. Neće biti lako, ali nadamo se da ćemo pred svojim gledaocima, koji će nam kao i uvek pružiti podršku, uspeti da pobedimo. Čukarički je ekipa koja ovde na Marakani igra dobro. Osvojili su Kup, a sa Zvezdom su igrali nerešeno. Znaju šta hoće. Pokušaćemo da popravimo našu igru. Poštujemo ih, ali se nećemo prilagođavati njihovoj igri, već da popravljamo svoju", rekao je Božović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Crvena zvezda i Čukarički sastaće se sutra na stadionu Rajko Mitić u utakmici petog kola Super lige Srbije.

"Nismo zadovoljni igrom u odbrani na početku sezone. Problem nije samo u odbrani i odbrambenim igračima, već u čitavoj ekipi, jer se svi brane i napadaju. Moramo da pogledamo i linije ispred ispred njih. Moramo da se pazimo protiv Čukaričkog, oni igraju mnogo bolje kontranapade, jer je mnogo lakše braniti se nego permanentno napadati i vršiti pritisak", rekao je Božović.

Na pitanje novinara da prokomentariše igre Aleksandra Kataija, Božović je rekao da se od njega mnogo više očekivalo.

"Gotovo sve utakmice ove sezone smo igrali po velikim vrućinama, a njemu to kao da smeta. To kažem polu u šali, polu u zbilji. Dao je poslednji izjednačujući gol protiv Voždovca. Očekivali smo mnogo više od njega, ali mislim da će biti vremena da se pokaže", rekao je Božović i dodao da kao rešenje u napadu vidi tandem Luka Jović i Ugo Vijeira.

Božović je rekao da Bruno Matos i Zoran Rendulić neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu i dodao da bi uskoro Mičel Donald trebalo da potpiše za crveno-bele.

Crvena zvezda posle četiri odigrane utakmice zauzima četvrto mesto sa osam bodova, dok je Čukarički peti sa sedam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mibo$$$.
Wednesday, 12.08.2015
01:11

Problem je što prolazi vreme a tebi igrači i dalje debeli,nespremni..alo bre za nasu ligu ako za mesec dana nemozes da skockas tim,onda si stvarno baron iz mojkovca..

avatar
Stefan123(58 Sic)
Tuesday, 11.08.2015
15:13

Imamo dobar tim nekoliko talenata samo da ih uklopimo I to ce biti to