Božović mora da rotira, dvojica preskaču Spartak

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i lider superligaškog karavana u subotu dočekuje Spartak, a trener Miodrag Božović neće moći da računa na dvojicu standardnih prvotimaca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedina reprezentativna pauza u domaćem šampionatu ovog proleća je završena i superligaši se uveliko spremaju da za vikend nastave borbu za bodove.

Lider na tabeli i aktuelni šampion Crvena zvezda u subotu će ugostiti ekipu Spartaka ŽK na stadionu "Rajko Mitić", a trener Miodrag Božović neće moći da računa na sve igrače.

Crveno-beli trenutno nemaju problema sa suspenzijama, ali su zato Dušan Anđelković i Džon Ruiz povređeni i neće biti u konkurenciji za tim.

"Ruiz ne može da igra još desetak dana, povređen je i Anđelković" potvrdio je u izjavi "Žurnalu" sportski direktor Blažo Raosavljević.

Povrede dvojice pomenutih ne bi trebalo da naprave veći problem Miodragu Božoviću jer postoje adekvatne zamene u vidu Mihaila Ristića i Nemanje Milića.

Ukoliko Mihailo Ristić ne bude u stanju da odigra svih 90 minuta, pošto još uvek hvata takmičarski ritam nakon pauze zbog povrede, alternativa je Stefan Milošević.

Utakmica 28. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka ŽK zakazana je za 1. april od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 30.03.2017
19:57

okej za milica al mislim da je milosevic izmislio fudbal za ristica

avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 30.03.2017
18:17

Хоћемо нову победу.

avatar
Bomb@$
Thursday, 30.03.2017
12:27

Meni je zao ovih igraca sto su nabacali, propadaju samo.. Pocinje da se radi kao prije u Jugoslaviji Zvezda i Partizan, kupi sve sto valja samo da bi se oslabili drugi.