Božović: "Milinković je gospodin, može da komentariše šta god želi"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
14:29
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde se u svojoj najavi predstojećeg meča osvrnuo i na trenera najvećeg rivala.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS

Povezane vesti

Crveno-beli će novu sezonu u srpskom prvenstvu početi u nedelju, kada će igrati protiv OFK Beograda kao gosti na stadionu Obilića.
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da su na početku svakog prvenstva moguća iznenađenja, ali da će se ekipa truditi da bude prva na kraju sezone.
 
"Svaki početak prvenstva je zanimljiv i uvek su moguća iznenađenja. U svakom slučaju, očekujemo da pobedimo jer Zvezda mora da pobeđuje, da se trudi da bude prva. Očekujem da utakmicu završimo svi živi i zdravi, jer se očekuje 40 stepeni u nedelju. Savetuju se ljudi da ne izlaze na ulice, a mi igramo u to vreme", rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.
 
Popularni Grof smatra da Zvezda ima kvalitetniji sastav od Romantičara.

"Mislim da smo igrački jači i da ćemo pobediti. OFK je mlada ekipa, a to što će igrati protiv Zvezde će svakako biti dodatna motivacija. U poslednjih 10-ak godina je Zvezda veoma retko pobeđivala u prvom kolu, tako da se nadam da ćemo napraviti iznenađenje", kazao je trener Zvezde.

Božović će moći da računa na sve igrače, osim napadača Petra Orlandića, koji je imao potres mozga i neće trenirati narednih nekoliko dana. Neizvestan je i nastup Sava Pavićevića i Bruna Matosa zbog lakših povreda.
 
Upitan da li mogu da se očekuju u timu novi igrači Ugo Vieira i Luis Ibanjes, Božović je odgovorio: "možete".
 
Božović je kometarisao i izjavu trenera Partizana Zorana Milinkovića da su se neki timovi već proglasili šampionima.
 
"Milinković je veliki gospodin i stručnjak. Ima pravo da komentariše bilo čije izjave samo ne znam ko se tu proglasio za prvaka. Ne očekuje se valjda od mene da kažem da ćemo da se borimo za drugo mesto. Rekao sam da ćemo da se borimo, nisam rekao da smo prvi", rekao je trener Zvezde.

Kada je reč o učešću ostalih srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama, Božović je istakao da je veoma dobro što Partizan, Čukarički i Vojvodina beleže dobre rezultate.

"To je veoma dobro za srpski fudbal, daj Bože da svi prođu dalje, bilo bi izvanredno i da se plasiraju, neko u Ligu šampiona, neko u Ligu Evropa", naveo je on.

Božović je govorio i o tome što su navijači crveno-belih zviždali Džošui Parkeru tokom prijateljske utakmice sa Mordovijom.

"Ne znam kako je došao u situaciju da mu navijači zvižde, ali znam da je mnogo loše kada uđete u takvu sitaciju. Ne znam šta se tu dogodilo", kazao je Božović.

Kapiten Zvezde Predrag Rajković rekao je da rezultat protiv OFK-a neće izostati ako njegova ekipa "bude dala maksimum i igrala kako treba".

Rajković će biti deo žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, za šta je rekao da mu je "velika čast", ali da će o tome više govoriti tek posle utakmice sa OFK Beogradom.

Utakmica između OFK-a i Zvezde igraće se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Friday, 17.07.2015
21:14

Grofe a ti si Gospodin za njega.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 17.07.2015
16:31

Bravo Grofe,arapi vanzemaljci i ostali svi su protiv njih

avatar
ДелијеСевер1989
Friday, 17.07.2015
15:54

Грофе,мој Грофе очекујем од тебе да играш са два нападача ( Вијера, Јовић) ,да Катаи и Ристић буду плејмејкери и да дајеш шансу Грујићу, Јовановићу.

avatar
micoboka
Friday, 17.07.2015
15:16

idemo grofe do duple krune ove sezone... REPUBLIKA SRPSKA NAVIJA ZA ZVEZDU

avatar
Đuka 13
Friday, 17.07.2015
14:43

Grof je gospodin u svakom smislu te reči.Bravo!