Božović: "Kome da postavim ultimatum kad nemamo Upravu?"

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2015.
13:07
Izvor: Beta

Još jedna slikovita konferencija za medije trenera Crvene zvezde.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da ne želi da potceni Voždovac, ali ipak ističe da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici Super lige najviše voditi bitku sama sa sobom.

"Sledeći meč biće još jedna borba u nizu, borba protiv samih sebe i statistike, jer smo u nizu od 15 pobeda. Mi smo u poslednje vreme više vodili borbu sami sa sobom nego protiv protivnika. Poštujemo Voždovac, ali očekujemo još jednu pobedu", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda dočekaće sutra na svom stadionu Voždovac u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli "jure" 16. uzastopni tirjumf u šampionatu, kojim bi došli na korak od izjednačenja rekorda iz 2000. godine, kada su crveno-beli predvođeni trenerom Slavoljubom Muslinom upisali 17 pobeda u nizu.

Na pitanje novinara da pojasni izjavu za Sportski žurnal o finansiranju, Božović je istakao da nikome nije postavio ultimatum.

"Kao što sam rekao, nisam postavio ultimatum nikome, jer i ne mogu... Nemamo Upravu. Samo sam rekao da postoji mogućnost da se ekipa delimično raspadne posle 16. decembra ukoliko ne bude novca da se isplate zaostale zarade. U ovaj tim treba ulagati, jer ima veliki potencijal, pokazali su mnogo toga",
rekao je Božović.

Trener Zvezde dodao je da igrači ne razmišljaju o novcu dok igraju, ali da se finansijska situacija u klubu mora rešiti.

"Niko ne razmišlja o novcu dok igra, ali ovo se mora rešiti. Oni igraju srcem za klub, videli ste kako su se radovali golovima protiv Radničkog, kao da smo osvojili ne znam ni ja šta, a ne postigli golove na običnom meču. Zvezda mora da obezbedi samofinasiranje, da svake godine igra Ligu šampiona ili Lige Evropa kako bi opsatala. Imala je priliku pre dve godine da uđe u Ligu šampiona, ali licenca nije tada obezbeđena, tako da mi je i sada sumnjivo", kazao je on.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije igraće se sutra na stadionu Rajko Mitić od 13.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 27.11.2015
20:00

Od Grofa ocekujemo najmanje dvadeset i jednu pobedu u nizu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 27.11.2015
15:37

Grofe vi samo nastavite da pobedjujete, a pare ce da legnu

avatar
Saturday, 28.11.2015
09:18

sKUPILI STE SE ZA Bus (klubski) pa možete i za plate(dok je vama državnih jasli nema vam zime (Jestel platili struju?)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 28.11.2015
13:27

Ja nikad nisam napisao jednu losu rec protiv Vose jer Vosa mi je draza od partizana kao i svi ostali klubovi u Srbiji.

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 27.11.2015
14:15

Propast je potpisana onog trenutka kad je Terzic dao ostavku...pa ga kao vratili kako je klubu neophodan....Nije lako navijacima zvezde....Ko zna kad ce ekipa ponovo igrati u evropi ...Post ce i dalje trajati...!!! Kad trener sam kaze da nemate upravu....Sta reci vise....

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Friday, 27.11.2015
23:16

Pa sto trener ne bi rekao da nemamo upravu kad je stvarno nemamo, Terzic je zvanicno jos u ostavci kao i jos neki ljudi u upravi, dok se neki vode kao deo uprave a fakticki nisu vec duze vreme...