Božović: "Kanga igra od početka"

Autor: Beta Beta
petak 09.12.2016.
13:51
Izvor: Beta

Promene u sastavu Zvezde za utakmicu protiv Radničkog, Gelor Kanga se vraća u startnu postavu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegovi fudbaleri "bez drame" pobediti sutra Radnički u 20. kolu Super lige i tako zadržati bodovnu prednost.

"Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u ovoj našoj ligi. Sigurno će doći sa velikim motivom, kao i uvek, i želeće sebe da prikau u najboljem svetlu. Ja se nadam da ćemo jednu utakmicu na 'Marakani' završiti bez drame. Nadam se da ćemo da pobedimo i da ćemo u poslednje kolo da udjemo sa ovom bodovnom prednošću i kao jesenji šampioni, da mirnije dočekamo nastavak šampionata", rekao je Božović.

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu, dok je Radnički sedmi. Niška ekipa je bez pobede u prvenstvu već pet utakmica, u kojima je pretrpela tri poraza i zabeležila dva remija.

"Ta serija Radničkog ne znači ništa. Svaka serija se jednom završi. To je ekipa koja ima kvalitet, a ne znam zašto su u takvoj seriji. Moramo biti oprezni jer su znali da nas iznenade. Moramo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo", rekao je Božović.

Trener je rekao da su svi spremni i zdravi za utakmicu, osim Aleksandra Lukovića i Zorana Rendulića. On je potvrdio da će igrati i Gelor Kanga, koji je pauzirao oko dva meseca.

"Kanga će igrati od početka, a utakmica će pokazati koliko je spreman. Svi ostali su zdravi i spremni", rekao je Božović.

Novi predsednik Radničkog je nekadašnji potpredsednik Zvezde Ivica Tončev.

"Ne znam kakvu će to promenu doneti, ali nadam se da će doneti Radničkom bolju situaciju", kratko je rekao Božović.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički igra se u subotu od 18.00, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 09.12.2016
21:13

Ja sam pre za Andriju Lukovića ili za malog Račića.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 09.12.2016
19:17

Тешко нама ако ће он да игра.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 09.12.2016
15:29

Ako su tacne price po gradu a one kazu da dolazi iz 2 u 1 i da nam ovi vracaju tri boda u sledecem duelu, a kladionica stavi smesnu kvotu od 23 na taj prelaz i ko zna do sutra koliko ce jos da padne kvota, sve vam je jasno... ja cu da odigram jer poznati su i Terzic i Toncev u namestanju, to je njihov posao i zivot...

avatar
Blade1
Friday, 09.12.2016
16:22

Ti si ocigledno kladionicu video samo u prolazu!Tebi i svim teoreticarima zavere treba da bude jasno da je kvota oko 23 realna kvota koja se daje na favorite u realno slabijim ligama!Ta kvota je uglavno uvek tolika na prelaze na utakmicama Briza,Anderlehta,Rozenborga,Dinama,Salcburga i drugih slicnih timova kada igraju sa realno slabijim ekipama!Da su dali kvotu na prelaz 17-18 pa jos to i blokirali pa i da se zapitas ima li tu nesto,a ovako samo pokusavas da pisanjem gluposti ispadnes pametan!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 10.12.2016
11:59

По теби биће поштено само ако изгуби Звезда а све друго је намештаљка. Немој унапред да оправдаваш пораз Радничког јер није срамота изгубити од Звезде поготово не на Маракани.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 09.12.2016
17:16

ma ja nikada nisam ni usao tamo, ma ni slucajno, izvinjavam se vasem presvetlom kladionicarskom kralju sto sam dirnuo u vase mutne radnje...

avatar
Friday, 09.12.2016
14:56

Gejlor(d) Tanga.

avatar
NJRBOB
Friday, 09.12.2016
16:15

Morao sam da se nasmejem haha jebiga nemogu ti dati dislike

avatar
Friday, 09.12.2016
18:25

Dobro je, imas smisao za humor:-D