Božović: "Još ništa nismo uradili"

Autor: Beta Beta
subota 12.09.2015.
21:55
Izvor: Beta

Miodrag Božović je prezadovoljan nakon pobede njegove ekipe, ali kaže da ima još prostora za napredak.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su borba i želja njegove ekipe ključni u današnjoj pobedi nad Partizanom i da su dve ekipe pokazale da u Srbiji može da se igra dobar fudbal.

"Utakmica je bila otvorena sa obe strane, pravi derbi. Pokazali smo da i ovde može da se igra dobar fudbal. Narod koji je došao je imao šta da vidi, lepe golove, veliku borbu. Više smo se borili, više smo želeli da pobedimo i mislim da je to presudilo", rekao je Božović novinarima posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je sa 3:1 pobedila Partizan u devetom kolu Super lige i sada ima osam bodova više od "večitog" rivala, uz utakmicu više.

"Derbi ništa nije rešio. Pokazali smo da možemo, ali ništa nismo završili. Lepo je kada pobedite najvećeg protivnika kog imate, ali ništa još nismo uradili", kazao je Božović.

Prema njegovim rečima, Zvezda može još bolje.

"Ova ekipa je još u stvaranju. Mnogim igračima je ovo bio prvi derbi, meni isto kao treneru. Bio je veliki pritisak na sve nas. Možemo još bolje, bilo je mnogo propusta u odbrani", istakao je Božović.

On je rekao da je utakmica mogla drugačije da se završi, s obzirom na izgledne prilike Abubakara Umarua.

"Partizan je imao prvu šansu, posle toga smo mi dve promašili. Ne znam šta bi se dešavalo da je tok krenuo drugačije. Partizan je mogao i da izjednači, šanse Abubakara...

Posle trećeg gola smo pomislili da je kraj i svojim greškama smo dozvolili Partizanu da nam se približu. Mogli smo i da ne pobedimo
", rekao je trener crveno-belih.

Božović je kazao da ga raduje dobra igra Uga Vijere i dva gola koja je portugalski napadač postigao.

"Izlečio se za vreme pauze i mislim da je izvanredan igrač. Ne može bilo ko da da gol na derbiju, ja sam ih igrao sedam-osam, pa nisam dao. Derbi uvek pravi heroje i tragičare. Rekao sam igračima da ne budu tragičari", naveo je Božović.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 13.09.2015
14:01

Grof me je odusevio time sto je za razliku od prethodnih trenera znao koga zeli dovesti i da te igrace uklopi u ekipu. Jovanovic se kali uz Pavicevica i verovatno ce uskoro uz Lukovica, na sredini terena Donald sa Grujicem i Risticem, u napadu Ugo i Jovic, lepo sve uklopljeno i sinhronizovano. Bitno je odrzati moral i formu. Svakako da nam je drago zbog pobede u derbiju ali titula se ne osvaja pobedom u derbiju vec i u svim ostalim utakmicama. Pohvala i za Kahrimana koga je vecina kritikovala.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 13.09.2015
11:13

Lepo sam rekao pre utakmice da im ni Mazic nece pomoci iako je fudbalerima partizana za vrlo grube startove sa ledja delio zute umesto crvenih kartona, a ponekad im je progledao kroz prste kao da nista nije bilo. Mi smo na ovom derbiju pokazali celoj Srbiji i siroj fudbalskoj javnosti da smo mnogo jaci od partizana zajedno sa njegovim Mazicem.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 13.09.2015
10:47

Priznajem sve si bolji trener, ali jos samo jednu gresku da ispravis da maknes ovu kiksaru Pavicevica, da stavis Lukovica i posle nase odbrane imaces najbolju u ligi...

avatar
M.V.P.14
Sunday, 13.09.2015
12:36

Pitanje koliko je i Lukovic spreman, jako dugo nije igrao.

avatar
Don Silvio
Sunday, 13.09.2015
22:04

Make ce ga sigurno dok Lukovic bude 100% spreman.nCak sta vise PAvicevic i nije bio los imao je par jako dobrih intervencija u neki bitnim trenutcima utakmice mada zna da kiksa

avatar
Делија_момак
Sunday, 13.09.2015
07:17

Грофе, докторе!

avatar
azor ahai
Sunday, 13.09.2015
00:38

zelim strucni komentar revolta i povratak kralja da se jave !!!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 13.09.2015
00:19

Jednostavno Bozovic je nadmudrio Milinkovica, mada moj je utisak i da je Zvezdin tim kvalitetniji

avatar
Trazivucina
Saturday, 12.09.2015
23:41

Bio na utakmici. Odmah se videlo da je Grof odlično postavio igru: presing na svaku loptu na celom terenu, veliko htenje igrača, sjajna sredina, sjajan ambijent i navijanje i jednih i drugih, naročito kada pobedimo i to je urodilo plodom. Napred Zvezda!!!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 12.09.2015
22:54

Grofe svaka ti cast lepo si ih utabao na tvom prvom trenerskom derbiju. Sto bi nasi ljudi rekli, prvo pa musko.

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 12.09.2015
22:33

oducili nas od fudbala realno..xd

avatar
сочинитељ
Saturday, 12.09.2015
22:01

увек има простора за напредак али ми смо њих ПРЕГАЗИЛИ у сваком смислу:тактика,трчање,борбеност,шансе,акције,жеља,навијање...

avatar
Amar Zo
Saturday, 12.09.2015
21:59

Bravo Grofcino

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 12.09.2015
21:59