Božović ima rešenje za suspenziju: ''Žene i deca na stadion!''

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
14:23
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da ne može da obeća pobedu protiv Borca, ali da njegovi fudbaleri imaju mnogo motiva u predstojećoj utakmici zbog lošeg skora sa ekipom iz Čačka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Ne mogu da obećam da ćemo da ih pobedimo jer dva puta nismo uspeli, ali ćemo u svakom slučaju pokušati da ih pobedimo. Imamo mnogo motiva. Već dva puta su se pokazali kao vrlo tvrd orah za nas. A, treba da pobedimo kako bismo se približili tituli, kako bismo mogli da igramo opuštenije i forsiramo mladje igrače", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra gostovati Borcu, u 32. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli u dosadašnjem delu sezone imaju pobedu, remi i poraz u duelima sa čačanskim klubom.

Božović zbog povrede neće moći da računa na Sava Pavićevića, dok su Zoran Rendulić i Predrag Sikimić suspendovani. U napadu bi trebalo da bude oporavljeni Petar Orlandić.

Igrači Zvezde su se nakon prošle utakmice u Čačku žalili zbog visoke trave, a trener je kazao da očekuje isto to u subotu, kao i da "nestanu lopte" ako Borac bude imao dobar rezultat.

Zvezda će nakon utakmice u Čačku, protiv Čukaričkog na svom stadionu najverovatnije igrati bez publike zbog nereda na "večitom" derbiju, a Božović je istakao da postoje bolji načini da se neki klub kazni.

"Nisam ja taj koji treba da se bavi tim pitanjima. Lično, smeta mi što neće biti navijača jer ne igramo fudbal zbog drugih već zbog njih. Dozvolio bih ženama i deci da mogu da posete utakmicu besplatno jer ionako nema publike u Srbiji, a pitanje je onda zbog čega se igra
", rekao je on.

Božović je postao ljubimac navijača Zvezde, a kako je rekao, strah ga je zbog popularnosti.

"Mene je pomalo strah tolike popularnosti jer ko god je mnogo popularan obično završi nepopularno. Drago mi je što ima toga, prija nekoj sujeti koju imam kod sebe, ali me je strah popularnosti", rekao je Božović.

Fudbaler crveno-belih Petar Orlandić rekao je da je njegova ekipa kvalitetnija od Borca i da očekuje pobedu.

"Red je da idemo na pobedu. Kvalitetniji smo tim. Povrede su me dugo odvojile od terena. Trener mi je ukazao šansu i nadam se da ću je iskoristiti na najbolji mogući način", rekao je Orlandić.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoDjordjevic
Friday, 22.04.2016
15:16

Zene ? Sta ce nam navijaci partizana na stadionu ?

avatar
Vanja Grubač
Friday, 22.04.2016
15:03

Ko jw branio ženama i deci da dolaze i do sada?Demagogija ali nije to on jadan izmislio.Zna se odakle to dolazi.

avatar
Red Star
Friday, 22.04.2016
15:47

A kakvu si ti to zaveru otkrio u ovom tekstu?!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 22.04.2016
14:48

Gtofe moraju nekako da smanje gledanost Zvezde pa da posle mogu da nam kažu da nas nema šest puta više od njih.

avatar
Friday, 22.04.2016
14:34

Za ovo je potpuno u pravu, igranje bez publike uvek treba da bude tek ono poslednje resenje...