Božović: "Ibanjez junak utakmice"

Autor: Miloš Marković
sreda 12.08.2015.
22:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović čestitao je svojim izabranicima na pobedi u derbi susretu sa Čukaričkim, Luisa Ibanjeza označio kao junaka utakmice i poručio da u buduće crveno-beli ne bi smeli da jure rezultat.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su treći ovosezonski trijumf u Superligi Srbije pošto su večeras na stadionu "Rajko Mitić" savladali Čukarički sa 3:1 u jako uzbudljivom susretu.

Nakon nove pobede crveno-belih koja je usledila posle preokreta u drugom delu igre trener Miodrag Božović otkrio je šta je u svlačionici rekao svojim izabranicima.

"U prvom poluvremenu smo se loše kretali, bili smo bezidejni i zasluženo smo primili gol, iako je Vered takođe imao šansu na početku susreta. U poluvremenu sam rekao mojim momcima da moraju bolje da se kreću i da preuzimaju odgovornost na sebe, a ne da se dodaju pasovima unazad" kazao je Božović.

Zvezdin preokret režirao je Argentinac Luis Ibanjez koji je dobio pohvale od strane Miodraga Božovića, a strateg crveno-belih nije porpustio priliku da čestita i mladom Srđanu Plavšiću koji je debitovao u crveno-belom dresu.

"Sve pohvale za debi idu na račun Srđana Plavšića koji je s obzirom da mu je ovo danas bio prvi meč, pružio odličnu igru. Junak utakmice je svakako Ibanjez i želim mu da na svakoj narednoj utakmici ima učinak kao danas" rekao je Božović.

Osvrnuvši se na podatak da je večerašnja pobeda bila treća na pet odigranih utakmica koja je ostvarena nakon što je rival imao prednost na poluvremenu, trener Crvene zvezde poručio je da će taj trend morati da bude zaustavljen.

"U drugom poluvremenu bilo je momenata kada nismo stajali najbolje i kada je rival mogao da nas kazni golom. Nastavljamo da radimo i da rastemo, verujem da ćemo biti sve bolji u nastavku prvenstva. Takođe, ne smemo više da dozvolimo protivnicima da nam u svakoj utakmici prvi daju pogodak i da moramo da jurimo rezultat" zaključio je Božović.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda igra u gostima protiv Radnika iz Surdulice a taj meč na programu je u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 13.08.2015
04:07

jednako kao i Randjelovic

avatar
Toti 10
Thursday, 13.08.2015
01:25

Junak je onaj sto nam namesta sve ove utakmice!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 13.08.2015
13:52

Skupi dokaze i pravac sud,a ako ne tuzba protiv tebe i svih vas koji pricate napamet!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 12.08.2015
23:27

Grofe ako tako nastavis da otvaras utakmice komsijama ce da pukne cuka.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 12.08.2015
23:10

Idemo samo hrabroo..

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 12.08.2015
23:06

Čovjek jednostavno zna da motiviše igrače na poluvremenu

avatar
Stefan123(58 Sic)
Wednesday, 12.08.2015
22:35

Citav tim odigrao dobro

avatar
Amar Zo
Wednesday, 12.08.2015
22:29

Plavsic je pokido , nadam se da ce Grof uskoro naci dobitnu kombinaciju jer ima dobar igracki kadar

avatar
сочинитељ
Wednesday, 12.08.2015
22:27

одличан играч,не памтим кад смо имали квалитетнијег бека,тренутно је уз рајка наш најбољи играч...превише мекано,споро и конфузно играмо у одбрани,лако примамо голове и противници стварају шансе,фали нам чврстине,ваљда ће са луковићем бити боље...у нападу ноншалантно промашујемо добре прилике...но,верујемо у тебе грофе,биће ово све боље и боље

avatar
Ako cemo realno
Wednesday, 12.08.2015
22:15

Kome smeta jak Ibanjez ?