Božović: "Glave su pred pauzu uvek u torbama"

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
14:22
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Miodrag Božović rekao je da igrači nisu najbolje koncentrisani kada na red dođe reprezentativna pauza ali da se nada uspehu u Lučanima.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da klubovi uvek imaju problema pred reprezentativnu pauzu, ali da očekuje da ona bude od koristi njegovim fudbalerima.

"Uvek su glave u torbama pred pauzu, igrači nisu koncentrisani. Oni koji igraju za reprezentacije dolaze kao raštimovani orkestar. Ali, nadam se da će za nas ova pauza biti dobra", rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Crveno-beli će u nedelju gostovati Mladosti u Lučanima u okviru osmog kola domaće Superlige.

"Očekujemo da pobedom nastavimo seriju. To bi bilo vrlo važnu pred reprezentativnu pauzu, da na nju odemo dobro raspoloženi. Neće biti lako, jer je Mladost organizovana ekipa, koja može da pobedi svakoga, tako da ćemo morati da uložimo mnogo truda da bismo pobedili", kazao je Božović.

Zvezda je posle sedam kola lider sa 17 bodova, a Božović je rekao da je moglo i više.

"Mogli smo da osvojimo dva boda više, da smo pobedili Radnički... Ne igramo na željenom nivou, ali s ozbirom na to da se dugo vremena slaže ova ekipa, nije toliko loše", naveo je trener Zvezde.

Jednog novinara je zanimalo zašto Zvezda nema portparola od odlaska Marka Nikolovskog, a Božović je odgovorio: "U ovom klubu ima toliko većih problema, da to nismo videli kao problem".

Fudbaler Zvezde Marko Grujić rekao je da njegova ekipa mora da zabeleži tri boda u Lučanima.

"Bilo bi sjajno kada bismo pred derbi imali pet vezanih pobeda i kada bismo bili puni samopouzdanja, a da na pauzu odemo sa dobrom atmosferom pred najvažniju utakmicu u prvom delu prvenstva", rekao je Grujić.

Utakmica u Lučanima igraće se u nedelju od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
07:53

* za to PRVO, sve zavrsi SAMO na tome

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
07:52

Vi ste mozda i mogli dva ili cetiri boda vise (zasto da se zaustavite na 17 ili 19 bodova kad mozete svih 21 da imate na kontu:-)), ali ste isto tako trebali, pardon, morali da imate cak osam bodova manje, Grofe od Vladinog aviona! OFK -3, Metalac -1, Vozdovac -2, Javor -2. Za to i da budete srecni ako se samo tako racuna i sve zavrsi na tome da su svi videli sta ste uradili...

avatar
pjer
Friday, 28.08.2015
15:35

totalno nerezonska pojacanja kao da imaju milione a ne da su u dugu

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 28.08.2015
19:20

pa i imaju milione od gradjana srbije samo

avatar
Petar123
Saturday, 29.08.2015
09:51

Heheheh, ljubimorni, neka im uzdasi...

avatar
Nenad Stanisic
Friday, 28.08.2015
23:40

E jadni gradjani Srbije. Samo da ih Zvezda ne zavije u crno, inace je sve med i mleko. :D