Božović: "Da nije bilo Grujićevog gola..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.10.2015.
15:24
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović izjavio je da bi bilo mnogo teže na Banjici da Marko Grujić nije postigao prelep pogodak u završnici prvog poluvremena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su desetu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u prvom meču 14. kola savladali Rad rezultatom 3:0.

Lider na tabeli dominirao je tokom svih 90 minuta igre ali je golove postizao u završnici prvog i drugog poluvremena. Upravo je gol Marka Grujića, po mišljenju Miodraga Božovića, bio presudan za današnju pobedu.

"Teren je bio dobro pripremljen ali dosta mekan, bilo je dosta faulova. Rad se dobro branio u prvom poluvremenu i mislim da ne bismo tako lako trijumfovali da Grujić nije dao onaj gol" rekao je Božović.

Domaćin je od 70. minuta igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona koji je zaradio Nemanja Vidić, a pregruba igra fudbalera Rada stajala je povrede Vukašina Jovanovića koji je napustio igru u završnici susreta.

"Očekivali smo oštru igru, uvek to očekujemo. Na prethodnoj utakmici protivnik je napravio 30 prekršaja. Jovanović je dobio udarac u koleno ali biće sve u redu" zaključio je Božović.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda igra sredinom naredne nedelje kada na stadion "Rajko Mitić" stiže ekipa Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu Srbija voli
Saturday, 17.10.2015
23:03

Deseta pobeda u nizu 27. titula je blizu.

avatar
Saturday, 17.10.2015
16:52

Poklonimo se novim šampionima!

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 17.10.2015
16:10

Zvezda je bila mnogo bolja od Rada i pobeda ni jednog trenutka nije bila dovedena u pitanje jer samo se cekalo kad ce Zvezda poceti da Puni mrezu Rada.

avatar
MAN_UTD«»CZV
Saturday, 17.10.2015
15:32

Da nije bilo Grujicevog gola... Kad bi baba bila djed