Božović: ''Čukarički igrao otvoreno! A da se povukao i kalkulisao...''

Autor: Beta Beta
sreda 26.04.2017.
19:18
Izvor: Beta

Šef struke Crvene zvezde posle meča na Banovom brdu priznao da je strategija domaćih odgovarala njegovom timu da veoma lako i brzo dođe do ubedljive pobede.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri mogli još bolje od 4:1 protiv Čukaričkog, ali da je najvažnije da su ostvarili dobar rezultat i da su blizu finala Kupa Srbije.

"Utakmicu smo praktično rešili u prvom poluvremenu. Brzo smo dali dva gola, a Čukarički je bio malo zbunjen. U drugom poluvremenu smo igrali mnogo lošije, to je mentalitet. Bili smo rasterećeni i mogli smo još bolje. Najvažnije je da smo ostvarili dobar rezultat i da smo blizu finala", rekao je Božović novinarima posle utakmice na Banovom brdu.

Zvezda je ubedljivo sa 4:1 pobedila Čukarički u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije i imaće veliku prednost pred revanš 10. maja na stadionu "Rajko Mitić".

Utakmicu je gledalo oko hiljadu ljudi na stadionu na Banovom brdu, a Božović je upitan da li Kup zaslužuje veću pažnju publike, na šta je on odgovorio: "Ima mnogo ružnih stvari. Vrućina je bila danas, pa ko zna?".

Božović je naveo da je njegova ekipa delovala zrelo na terenu zato što je Čukarički igrao otvoren fudbal.

"Tako smo delovali zato što je Čukarički igrao otvoren fudbal. Da se Čukarički povukao i kalkulisao... Kada je tako, mnogo je lakše da se igra fudbal nego kada se neko brani", kazao je Božović.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Wednesday, 26.04.2017
22:02

10 puta bolji fudbal nego za vikend sa napretkom

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 26.04.2017
20:08

Čukarički je bio malo zbunjen.Tako smo delovali zato što je Čukarički igrao otvoren fudbal. Da se Čukarički povukao i kalkulisao... Kada je tako, mnogo je lakše da se igra fudbal nego kada se neko brani.Ma važi.