Božović: "Čestitke 'Delijama' bili su naš 12. igrač"

Autor: Beta Beta
utorak 03.05.2016.
21:02
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović oglasio se u utorak uveče i čestitao titulu svim navijačima kluba iz Ljutice Bogdana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović čestitao je danas titulu navijačima tog kluba i rekao da su oni bili "12 igrač" ekipe.

"Želim da čestitam na tituli pre svega svim navijačima Crvene zvezde, jer su nam uvek bili 12. igrač i davali veliku podršku. Žao mi je zbog tragedije koja se dogodila u Čačku, ali verujem da sada ipak ima razloga za zadovoljstvo", rekao je Božović.

Zvezda je danas pobedila Voždovac sa 1:0, a titulu je osvojila kada je Vojvodina pobedila drugoplasirani Čukarički i tako crveno-belima dala nedostižnu prednost u poslednja tri kola.

"Bili smo prvi na tabeli od, praktično, decembra, ali sada smo i formalno overili titulu. I još jednom želim da je čestitam svim navijačima Crvene zvezde", rekao je Božović.

Crveno-beli će do kraja sezone odigrati još četiri takmičarske utakmice, a Miodrag Božović će konačno dobiti prostora da šansu ukaže mlađim igračima iz omladinske škole i onima koji su bili rezerve tokom šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Wednesday, 04.05.2016
01:22
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 03.05.2016
23:04

Tvoja zasluga je najveća jer s tobom na klupi prošetali smo se Superligom.

avatar
сочинитељ
Tuesday, 03.05.2016
21:47

честитке и хвала теби и твојим сарадницима,заиста вам није било лако...много би нам значило када би остао и режирао подвиг,да се мушема лш тресе на маракани

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 03.05.2016
21:11

Hvala tebi Grofe.