Božović: "Bolje da smo gol primili iz nekog udarca..."

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.07.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net, Beta

Miodrag Božović je istakao svoje utiske nakon utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ludogorec i Zvezda će odluku o učesniku četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona doneti za sedam dana u Beogradu pred 40-50 hiljada ljudi, pošto je danas u Razgradu bilo 2:2.

Miodrag Božović, trener Crvene zvezde, je izneo svoje utiske nakon utakmice.

"Bila je teška utakmica kao što smo očekivali. Prvo poluvreme nismo igrali. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji, dali dva gola i primili naivan gol, morali smo da izdržimo do kraja. Bolje da smo primili gol iz nekog udarca, nego ovako", rekao je Božović.

Popularni "Grof" je na poluvremenu imao šta da kaže svojim izabranicima.

"Rekao sam im da moramo bolje, pa neka i izgubimo, samo da znamo da smo dali sve od sebe. Na "Marakani" očekujem 40-50 hiljada ljudi, nije nas lako pobediti u Beogradu", istakao je on.

On je rekao da je zadovoljan kako je Aleksandar Katai odigrao na poziciji špica i da mu je žao što nije dao još jedan gol.

Kada je reč o Geloru Kangi, Božović je naveo da fudbaler iz Gabona još nije pokazao šta ume i da je to igrač koji "može da trči dva dana", kao i to da zadnji vezni igrači "malo trpe" zbog njega.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 26.07.2016
23:50

Гроф је краљ.

avatar
Nemanja Duduk
Tuesday, 26.07.2016
23:37

Pocinje nova era! Zivi bili pa videli. Zvezda ide u Ligu Sampiona.Sledece godine ponovo ali i u nokaut fazu.Ono sto Dinamo radi vec godinama,prepisali su konacno i nasi iz uprave.Samo stranci mogu da pojacaju ekipu,ostalo je k...c. A sto se tice bugarcica,bice tesko ali dacemo gol vise.Sledece kolo gazimo,to ce biti vec uigrana ekipa. Sad je najteze,posle je sve lakse,verujte. Zato svi na stadion i Bog mora da nas pogleda. Sreca ovaj put a sledeci protivnik ce biti vec laksa prica!

avatar
Play Fair Today
Wednesday, 27.07.2016
02:47

Zato nikada nisam mogao da se pronadjem u ulozi navijaca Zvezde. Jedna solidna utakmica, gde nije ni pobedjen ili nadigran protivnik i vec se prica o ligi sampiona, projektuju snovi o nokaut fazi.. sledece nedelje bugari pobede i ti isti ljudi kazu kako su znali, kako ovo i ono nije valjalo jos od pocetka isl.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 26.07.2016
23:24

Kukavicki dat gol naplatice se u bg na sv.Iliju

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.07.2016
23:19

Grofe tebi svaka čast jer ovo večeras je ličilo na Zvezdu

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 26.07.2016
23:07

Iskreno....uopste nisam zadovoljan sa igrom....reziltat je odlican a igra je za ne pozeleti. Igrali smo nekih 15-20 min u drugom polivremenu i to je bilo sve. U BG ce biti mnogo teza utakmica za nas nego veceras....teren je mnogo vecih dimenzija nego veceras sto ce mnogo vise odgovarati bugarima posto su veoma brza ekipa i ekipa koja zna da igra fudbal. Ja se nadam da na krilima navijaca mozemo u sledece kolo. Imam jednu primedbu za Grofa.... ili stavi Srnica na beka ili ga pusti da igra normalno a ne da ga drzis u igri da cuva Cvetkovica i radi njegov posao.

avatar
ZvezdinaZvezda
Tuesday, 26.07.2016
22:46

Svaka cast! Malo glupo primljen gol ali Ok je to...Kako su nas neki otpisali odmah ovo je odlican rezultat.Mada bice velikih problema kuci zbog dimenzija terena...Kanga brate moj Gabonski volim te!

avatar
bobar84c
Tuesday, 26.07.2016
23:03

Gol je sudijin i niciji vise.

avatar
ZvezdinaZvezda
Tuesday, 26.07.2016
23:29

Sigurno lose odsudjen faul iako je igrac bio u mestu..Cist faul nad Kangom, no nema veze.Impresioniran sam kako se ekipa lako vratila posle gola pred sam kraj poluvremena....Taktika Grofa...Zalaganje, zelja, karakter, smirenost(u nekim momentima)nMoze ova ekipa mnogo....Samo da nas ta sreca pogleda vec jednom!!

avatar
Don Silvio
Tuesday, 26.07.2016
23:27

Nije sudija pokazao da se ceka na njegov znak, mada je mozda treba jer je bilo u daljoj zoni suta. To je greska nasih igraca ono sto se uci u petlicima GLEDAJ LOPTU i ono sto se uci u kadetima stani ispred lopte dok se odbrana ne postavi

avatar
Igorinjo
Tuesday, 26.07.2016
22:43

Zvezda se baš bori, šteta što će izgubiti u Beogradu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 26.07.2016
23:23

Jedino što se ne slažem sa Božovićem je to da Kanga može trčati 2 dana, jer se videlo u nekim momentima ili da nema snage ili da ne želi da kida kao npr Donald.