''Božo, Srbine'', poručuju ''Grobari''! Šta mislite, zašto?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2016.
17:19
Izvor: Sportske.net

Već smo navikli, napadač Partizana Valeri Božinov ume da skrene pažnju na sebe, kako na terenu, tako i van njega. Tako je i ovoga puta...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle minimalne pobede Partizana nad Bačkom (1:0), u kojoj se Valeri Božinov nije upisao u strelce (a ni pokušao da ''ukrade'' gol Urošu Đurđeviću), bugarski internacionalac je pažnju privukao, pogađate - na Instagramu.

Ipak, ova njegova objava je nešto drugačija od uobičajenih.

Božinov je, naime, pozdravio debitantski nastup 15-godišnjeg Ijada Hamuda, fudbalera bugarske Lokomotive iz Plovdiva, koji je juče bio starter u pobedi ove ekipe nad gradskim rivalom Botevom, rezultatom 2:0.

''Želim samo da te pozdravim i da ti čestitam na debiju za prvi tim. Svaka čast tebi i treneru što ti je ukazao poverenje. Malo si me podsetio na moj debi, imao sam isto 15 godina. Sve najbolje ti želim, bravo!'',
napisao je Božinov na - srpskom jeziku!

Naravno, ne bi to bilo ništa neobično da se nije obratio svojim zemljacima, od kojih su neki u komentarima izražavali čuđenje zašto ovu poruku nije napisao na maternjem jeziku.

Reagovali su ubrzo i pojedini navijači Partizana, koji su sa oduševljenjem dočekali ovakav potez napadača crno-belih, uz poruku iz naslova: ''Božo, Srbine''.

Ovu poruku Valerija Božinova i reakcije koje je izazvala, možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke