Božinove, ''Srbine''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.06.2015.
10:43
Izvor: Sportske.net

Novi napadač Partizana iz dana u dan potvrđuje ono što je trener Zoran Milinković već rekao o njemu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, kada je govorio o adaptaciji novajlija, šef struke crno-belih Zoran Milinković je naglasio da se najbolje uklopio upravo Valeri Božinov.

To se, sa druge strane ne može reći za Brazilca Fabrisija Dorneljasa koji je prvih nekoliko dana imao velikih problema pre svega u komunikaciji sa saigračima i stručnim štabom, zbog nepoznavanja engleskog jezika.

A da se Božinov već odomaćio u Partizanu, potvrđuje i jučerašnja slika sa Pohorja, gde je Bugarin već počeo da pozdravlja saigrače i ostale iz ekspedicije crno-belih sa visoko podignuta tri prsta.

Naravno, činjenica da se tako brzo uklopio može samo da raduje i trenera Milinkovića i navijače Partizana uoči starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sada svi od njega očekuju da to i na terenu pokaže i dokaže.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dareks
Tuesday, 30.06.2015
19:04

auuuuuu. trio u napadu..zivkovic,bozinov,oumaru.....markinjos,bozinov,oumaru...bit ce zanimljivo ove godine

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 30.06.2015
17:16

Neka plate nekoga ko drži časove Portugalskog, da Brazilcu drži časove Srpskog i reše problem, a neka privremeno angažuju prevodioca

avatar
baldekeita
Tuesday, 30.06.2015
11:01

Ne ide mi u glavu ni da Balazic koji je dve godine bio u Portugalu i to u mladjim kategorijama Benfike gde bi bilo logicno da se akcenat stavlja i na jezik ne zna ni da bekne portugalski.Nadam se da ce Fabricio suvim kvalitetom uspeti da nadomesti problem komunikacije,ali brine me neozbiljnost i neodgovornost ljudi iz kluba po pitanju prevodioca.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 30.06.2015
13:15

Ne razumem kako do sada nismo uspeli da angažujemo prevodioca... Izgleda da je na nama navijačima da uradimo nešto o tome.

avatar
baldekeita
Wednesday, 01.07.2015
02:00

Neprofesionalni smo jako,ali dobro ako nas pogleda sreca u 3. kolu sada imamo vece sanse za plej-of.Ja bih bio zadovoljan sa LE preko plej-ofa,to je sigurnih 5,4 miliona,do tada ce se i Mitar prodati tako da ocekujem da bi onda doveli jos dva kvalitetna pojacanja i mogli da budemo ravnopravan konkurent u grupnoj fazi.

avatar
Александар ЈФ Марковић
Tuesday, 30.06.2015
20:34

Човек зна португалски, то је званични језик у Бразилу, Португалска колонија. Имају два преводиоца која знају Шпански па се некако споразумевају.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 30.06.2015
10:56

Božinov - Abubakar - Šaponjić, B.A.Š. dobar napad:-D